Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Αγγελική Δαλιάνη. Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της, Μάνο Παπαγιάννη και την κόρη τους, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Κατά τη διάρκεια των μπάνιων τους, η ηθοποιός δεν δίστασε να βγάλει το μαγιό της και να ποζάρει topless στον σύζυγο της. Στην συνέχεια ανήρτησε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποσπώντας πολλά likes και σχόλια.

Η φωτογραφία αυτή δίχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς κάποιοι την αποθέωσαν και κάποια κατέκριναν την κίνηση της αυτή. Ανάμεσα στους “επικριτές” της και η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία κάτω από τα σχόλια έσπευσε να τονίσει πως δεν έπρεπε να φωτογραφηθεί topless.

Ωστόσο, η Αγγελική Δαλιάνη φαίνεται να μην δίνει σημασία στα αρνητικά σχόλια. Μάλιστα, απάντησε με έμμεσο τρόπο σε όλους όσοι δεν είδαν με καλό μάτι την εικόνα της. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μια νέα φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει ένα μπλουζάκι, στο οποίο πάνω γράφει: “Μην ανησυχείς.. να είσαι σέξι”!

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS