Στο πνεύμα των ημερών, η Σοφία Μουτίδου μίλησε στο «Ευτυχείτε» και το Open για τις γιορτές των παιδικών της χρόνων, αλλά και το πώς τις έχει βιώσει μεγαλώνοντας την κόρη της. Όταν της ζητήθηκε να θυμηθεί την ομορφότερη ανάμνησή της, απάντησε: «Μια Πρωτοχρονιά που ήμουν μικρή στη Γερμανία. Κοίταξα μέσα από μια κλειδαρότρυπα και χωρίς να φαίνεται ποιος είναι [ο πατέρας μου] μου έφερε ένα κουτί δώρου και λέω, α, είναι ο Άη Βασίλης».

Και η κόρη της πίστευε στον άγιο με τα δώρα, μέχρι που η αποκάλυψη της αλήθειας υπήρξε τραυματική και για τις δύο. «Πίστευε μέχρι που ζήσαμε την αποκαθήλωση του Άη Βασίλη. Ήταν μια δύσκολη νύχτα και κλαίγαμε, μάλλον για όλη αυτή την αθωότητα που άρχισε να φεύγει».

Μιλώντας για τα γιορτινά δώρα που της έχει κάνει η κόρη της, η Μουτίδου απάντησε: «Μου έχει κάνει δώρο κοσμήματα, μακιγιάζ, που έχω τρέλα. Της δείχνω προχθές μια παλέτα και της λέω, Δήμητρα, θυμάσαι τι είναι αυτό; Λέει όχι, λέω, εσύ μου το είχες πάρει, που ήσουν μικρή. Πήγαμε στο μαγαζί και μου είπε, μαμά, πάρε ό,τι θέλεις, είναι το δώρο μου».

«Οι ευχές μου όσο μεγαλώνω γίνονται πιο βαρετές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν είμαι 18 ετών, ούτε 20, είμαι 48, οπότε νοσούν φίλοι μου, χάνω φίλους μου»

Σε ερώτηση αν θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν κατηγορηματικά αρνητική: «Δεν θα παντρευόμουν ξανά, δεν ήμουν ποτέ του γάμου, και που παντρεύτηκα προέκυψε, οπότε δεν θα το ξαναέκανα σίγουρα. Ο γάμος δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου. Ούτε παιδί θα έκανα άλλο».

Όταν της ζητήθηκε, τέλος, να δώσει τις καθιερωμένες ευχές των ημερών: «Οι ευχές μου όσο μεγαλώνω γίνονται πιο βαρετές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν είμαι 18 ετών, ούτε 20, είμαι 48, οπότε νοσούν φίλοι μου, χάνω φίλους μου. Μετά ακριβώς βάζω την ψυχική υγεία. Είναι δύσκολο να μη φοβόμαστε».

Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Μουτίδου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS