ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η αποκαθήλωση του Άη Βασίλη ήταν δύσκολη. Κλαίγαμε με την κόρη μου για την αθωότητα που έφυγε»

Η Σοφία Μουτίδου μιλάει για την κόρη της, Δήμητρα, και αποκαλύπτει ένα συγκινητικό περιστατικό μαζί της από τις γιορτινές μέρες του παρελθόντος.

«Η αποκαθήλωση του Άη Βασίλη ήταν δύσκολη. Κλαίγαμε με την κόρη μου για την αθωότητα που έφυγε»

Στο πνεύμα των ημερών, η Σοφία Μουτίδου μίλησε στο «Ευτυχείτε» και το Open για τις γιορτές των παιδικών της χρόνων, αλλά και το πώς τις έχει βιώσει μεγαλώνοντας την κόρη της. Όταν της ζητήθηκε να θυμηθεί την ομορφότερη ανάμνησή της, απάντησε: «Μια Πρωτοχρονιά που ήμουν μικρή στη Γερμανία. Κοίταξα μέσα από μια κλειδαρότρυπα και χωρίς να φαίνεται ποιος είναι [ο πατέρας μου] μου έφερε ένα κουτί δώρου και λέω, α, είναι ο Άη Βασίλης».

Και η κόρη της πίστευε στον άγιο με τα δώρα, μέχρι που η αποκάλυψη της αλήθειας υπήρξε τραυματική και για τις δύο. «Πίστευε μέχρι που ζήσαμε την αποκαθήλωση του Άη Βασίλη. Ήταν μια δύσκολη νύχτα και κλαίγαμε, μάλλον για όλη αυτή την αθωότητα που άρχισε να φεύγει».

Μιλώντας για τα γιορτινά δώρα που της έχει κάνει η κόρη της, η Μουτίδου απάντησε: «Μου έχει κάνει δώρο κοσμήματα, μακιγιάζ, που έχω τρέλα. Της δείχνω προχθές μια παλέτα και της λέω, Δήμητρα, θυμάσαι τι είναι αυτό; Λέει όχι, λέω, εσύ μου το είχες πάρει, που ήσουν μικρή. Πήγαμε στο μαγαζί και μου είπε, μαμά, πάρε ό,τι θέλεις, είναι το δώρο μου».

«Οι ευχές μου όσο μεγαλώνω γίνονται πιο βαρετές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν είμαι 18 ετών, ούτε 20, είμαι 48, οπότε νοσούν φίλοι μου, χάνω φίλους μου»

Σε ερώτηση αν θα ανέβαινε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν κατηγορηματικά αρνητική: «Δεν θα παντρευόμουν ξανά, δεν ήμουν ποτέ του γάμου, και που παντρεύτηκα προέκυψε, οπότε δεν θα το ξαναέκανα σίγουρα. Ο γάμος δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου. Ούτε παιδί θα έκανα άλλο».

Όταν της ζητήθηκε, τέλος, να δώσει τις καθιερωμένες ευχές των ημερών: «Οι ευχές μου όσο μεγαλώνω γίνονται πιο βαρετές. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία. Δεν είμαι 18 ετών, ούτε 20, είμαι 48, οπότε νοσούν φίλοι μου, χάνω φίλους μου. Μετά ακριβώς βάζω την ψυχική υγεία. Είναι δύσκολο να μη φοβόμαστε».

Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Μουτίδου:

«Η αποκαθήλωση του Άη Βασίλη ήταν δύσκολη. Κλαίγαμε με την κόρη μου για την αθωότητα που έφυγε»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.

23 Απρ 2024

To Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου TCM τίμησε την Τζόντι Φόστερ

Άφησε για πάντα το σημάδι της όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά κυριολεκτικά, στο TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

"Ξεχωριστά" έκανε τα φετινά γενέθλια της Εύα Μέντες ο Ράιαν Γκόσλινγκ

H Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και ο Γκόσλινγκ της έλεγε διαρκώς πόσο όμορφη είναι.

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".