Ασυγκράτητος αυτός ο άνθρωπος. Βέβαια, την ίδια στιγμή, ούτε ο ίδιος μάλλον δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι πράγματι εφικτό να γίνει Πρόεδρος των Η.Π.Α, οπότε όντας πάμπλουτος και ματαιόδοξος δεν αισθανόταν πως ήταν απαραίτητο να φροντίσει περισσότερο την δημόσια εικόνα τους και, κυρίως, να μην κάνει χοντράδες ώστε στο μέλλον σχεδόν οι πάντες να έχουν ράμματα για τη γούνα του. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι μία κατηγορία άντρα από μόνος του και τα κατορθώματα του δεν χωράνε στις λίγες γραμμές ενός κειμένου. Το σίγουρο είναι πως αν βλέπαμε την ιστορία του σε ταινία, τόσο την χοντροκομμένη συμπεριφορά του απέναντι σε όλους όσο και την πολιτική του από τη στιγμή που εκλέχθηκε, θα δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι δυνατόν να συμβούν στα αλήθεια. 

Κι όμως να που συμβαίνουν στην ήπειρο του απόλυτου ονείρου και των μεγάλων ευκαιριών, κι έτσι εμείς, ως απλοί παρατηρητές έχουμε πάψει να εντυπωσιαζόμαστε με τις απανωτές αποκαλύψεις που έρχονται συχνά - πυκνά να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη ξέραμε. Την απόλυτη έλλειψη σεβασμού του Τραμπ, όχι απέναντι στο γυναικείο φύλλο, αλλά απέναντι στην έννοια του ανθρώπου γενικότερα. Πολύ απλά για τον Ντόναλντ όλα είναι χρήμα και όλα αγοράζονται. 

Τελευταία απόδειξη των παραπάνω οι δηλώσεις της Μπρουκ Σιλντς, μίας από τις ομορφότερες γυναίκες που έβγαλε το αμερικανικό σινεμά, η οποία στην τελευταία της τηλεοπτική συνένευξη αποκάλυψε την αδιανόητη ατάκα που της είπε ο νυν Πρόεδρος προκειμένου να την πείσει να βγει μαζί του.

«Ήμουν στα γυρίσματα μια ταινίας και με πήρε τηλέφωνο λίγο μετά το το διαζύγιό του. Και μου λέει, "Αλήθεια πιστεύω πως πρέπει να βγούμε ραντεβού επειδή εσύ είσαι η αγαπημένη της Αμερικής κι εγώ ο πλουσιότερος της Αμερικής και ο κόσμος θα το λατρέψει», είπε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως αυτό συνέβη λίγο μετά το διαζύγιο του Τραμπ από τη δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς. «Του απάντησα πως έχω αγόρι και δεν θα χαρεί καθόλου με όλο αυτό», συνέχισε η Μπρουκ Σιλντς. 

Κανονική χυλόπιτα δηλαδή και δεν είναι η μόνη αφού πριν τη Μπρουκ οι οι Κάντις Μπέργκεν, Έμα Τόμσον και Σάλμα Χάγιεκ είχαν δηλώσει ότι το Τραμπ έκανε κρούση προς το μέρος τους και έφαγε πόρτα. Και ένας θεός ξέρει πόσες υπάρχουν ακόμα.

 

TAGS