Το τεύχος της Vogue για το Σεπτέμβριο είναι το πολυαναμενόμενο άστρο της χρονιάς, το ιερό δισκοπότηρο, το τεύχος των τεύχων. Και φυσικά το εξώφυλλό του είναι μεγάλο θέμα συζήτησης. Δεν είναι τυχαίο που ολόκληρη ταινία φτιάχτηκε αφιερωμένη σε αυτό, το θρυλικό September Issue, στο οποίο περιγράφεται με λεπτομέρεια η σχέση αγάπης/μίσους μεταξύ της Άννα Γουίντουρ και της διευθύντριας μόδας, Γκρέις Κόντινγκτον. 

Επίσης, για να γυρίσουμε στο αρχικό μας θέμα, πρέπει να πούμε ότι το τεύχος Σεπτεμβρίου είναι μεγάλο. Πολύ. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, η Huffington Post αναφέρει ότι η σιδηρά κυρία, Άννα Γουίντουρ, επέλεξε την Μπιγιονσέ για το επίμαχο cover του Σεπτεμβρίου. Αλλά εδώ έρχεται η ανατροπή: η HuffPo λέει ότι Μπιγιονσέ έχει κερδίσει «άνευ προηγουμένου» έλεγχο πάνω στις εικόνες και τις λεζάντες, καθώς και στους τίτλους εξωφύλλου, τους οποίους λέγεται ότι έγραψε η ίδια για τον εαυτό της.

Κατά κανόνα, οι διασημότητες δεν έχουν καμία συμμετοχή στις διαδικασίες έγκρισης. Σύμφωνα με τη HuffPo, η Μπιγιονσέ άσκησε επίσης την εξουσία της για να προσλάβει τον 23χρονο Tyler Mitchell για να την φωτογραφήσει - αν επιβεβαιωθεί αυτό, θα είναι ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που θα καλύψει ένα αμερικανικό Vogue εξώφυλλο.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για το εξώφυλλο, το οποίο φημολογείται επίσης ότι είναι το τελευταίο του Wintour.

Δείτε μερικά από τα εξώφυλλα που έχει κάνει η Μπιγιονσέ κατά καιρούς: 

Δείτε ένα βίντεο για τα θρυλικά εξώφυλλα Σεπτεμβρίου της Vogue, μέσα στα χρόνια: 

 

TAGS