Όταν η Ναταλία Δραγούμη προσκλήθηκε από την Αντριάνα Παρασκευοπούλου να μιλήσει στην ΕΡΤ για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον χώρο του πολιτισμού αλλά και για τους αρνητές του ιού, η εκπομπή ξεκίνησε με ένα μάλλον αμήχανο στιγμιότυπο, το οποίο ωστόσο η ηθοποιός αντιμετώπισε με κουλ διάθεση.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος άρχισε τις συστάσεις λέγοντας: «Η Ναταλία Γερμανού είπε για τους ερευνητές… Δραγούμη! Ναταλία Γερμανού, μήπως βλέπεις την εκπομπή;». Σε αυτό το σημείο η Δραγούμη όχι μόνο δεν έδειξε να δυσανασχετεί, αλλά επιχείρησε να κάνει την Παρασκευοπούλου να νιώσει λίγο καλύτερα, σχολιάζοντας τα εξής: «Ξέρεις, υπάρχει σύνδεση γιατί ο Γερμανός έχει γράψει για τον Δραγούμη, για την εκτέλεσή του, οπότε…». Η Παρασκευοπούλου αναγνώρισε την ευγενική παρέμβασή της, προσθέτοντας: «Το έσωσες πολύ ωραία Ναταλία, μπράβο, σου χρωστάω χάρη!». Η Δραγούμη τη διαβεβαίωσε, αμέσως μετά: «Γίνεται πολύ συχνά, αλήθεια».

Αυτό είναι άλλωστε και ένα μέρος της γοητείας της τηλεόρασης, όταν δεν συνοδεύεται από παρεξηγήσεις. Το στιγμιότυπο έφερε στο μυαλό ένα άλλο σκηνικό, διασκεδαστικό για τους τηλεθεατές, όταν, το καλοκαίρι, η Κατερίνα Παπουτσάκη, πάλι στην ΕΡΤ, είχε μπερδέψει τα γενέθλια των παιδιών της, για να προσθέσει αμέσως γελώντας: «Έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε».

Δείτε το στιγμιότυπο με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και τη Ναταλία Δραγούμη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS