Αυτή είναι η ιστορία της 29χρονης Αμερικανίδας Mallory Baldwin που έχει δύο μεγάλες αγάπες στη ζωή της. Τον σύζυγο της James και την Μεγάλη Βρετανία. Οι δύο αυτές αγάπες, ευτυχώς για εκείνη, συναντιούνται μεταξύ τους αφού και ο James αγαπάει με παθολογικό τρόπο την Αγγλία, παρόλο που δεν είναι ούτε εκείνος Βρετανός. Το ζευγάρι λατρεύει οτιδήποτε βρετανικό και αισθάνεται την εμμονή του να εκτινάσσεται κάθε φορά που διαβάζουν ένα νέο δημοσιεύματα σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Κάπως έτσι ξεκίνησαν λοιπόν όλα και στα πλαίσια του παραπάνω θαυμασμού η Mallory άρχισε να αντιγράφει κομμάτια από το λουκ της Κέιτ Μίντλετον,  την οποία άλλωστε θαυμάζει ιδιαίτερα αφού όμως εξομολογείται η ίδια «ήταν μία κοινή θνητή που παντρεύτηκε έναν μέλλοντα βασιλιά». Μάλιστα η Mallory θεωρεί ότι έχει πολλά κοινά με την Κέιτ και στην προσωπική της ζωή αφού πριν από τον γάμο της με τον James έκατσε και έψαξε το γενεαλογικό του δέντρο και ανακάλυψε πως ο μέλλον σύζυγός της έχει μία μακρινή μεν συγγένεια δε με τη βασιλομήτωρ. «Συνεπώς έχω κι εγώ παντρευτεί έναν γαλαζοαίματο».

Αυτή η ψύχωση με τους βασιλείς οδήγησε σιγά-σιγά τη νεαρή Βρετανίδα όχι μόνο να αντιγράφει μερικά σημεία του λουκ της Κέιτ Μίντλετον αλλά να μπει στη διαδικασία να κοπιάρει επακριβώς ολόκληρες τις εμφανίσεις της, από την κορυφή ως τα νύχια. 

Ακολουθούν μερικά φωτογραφικά παραδείγματα της νεύρωσης που έχει κυριεύσει την 29χρονη Mallory.

Εμφάνιση της Κέιτ στο Φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου.

 

Το φόρεμα κόπιαρε η Mallory με κάθε λεπτομέρεια σε δική της εμφάνιση.

 

Η επίσημη εμφάνιση της Κέιτ στο Tαζ Μαχάλ στην Ινδία.
Η Mallory έψαξε και βρήκε ένα πολύ οικονομικότερο, πιστό αντίγραφο του φορέματος της.

Η Mallory μάλιστα το 2007 έζησε μία πολύ μεγάλη στιγμή τη ζωή της όταν η βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε το πανεπιστήμιο όπου σπούδαζε στα πλαίσια των εορτασμων για τα 400 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης μόνιμης αποικίας των Βρετανών στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η φοιτήτρια τότε Mallory, που θεωρεί ότι έχει βρετανική κουλτούρα και παιδεία, συγκλονίστηκε. Και σήμερα υποστηρίζει ότι εκείνη ήταν μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής της και ότι το να δει την Ελισάβετ από κοντά ήταν κάτι που την καθόρισε. 

Εδώ και πολλά χρόνια η Μallory έχει αρχίσει πλέον να αντιγράφει κάθε μικρή λεπτομέρεια από τις εμφανίσεις τις Μίντελτον και να ντύνεται ακριβώς όπως εκείνη σε καθημερινή βάση. 

 

«Πολλά κορίτσια εδώ στην Αμερική αντιγράφουν το στυλ της Κέιτ, από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, γιατί είναι πάρα πολύ κομψή και τα όσα φοράει είναι πάντα εξαιρετικά βολικά. Προσωπικά αγαπώ ιδιαίτερα το μπλε φόρεμα που φόρεσε στον αρραβώνα της και έχω αγοράσει ένα ίδιο σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα ρούχα για μόλις 25 δολάρια».

Μερικά από τα αγπημένα αξεσουάρ της Mallory.

Οι μπεζ γόβες LK Bennett που αγόρασε η Mallory προκειμένου να έχει ακριβώς τα ίδια ακριβώς παπούτσια με την Κέιτ.

 

Τα αξεσουάρ του γάμου της Mallory με τον James, τα οποία εκτός από την διαμαντένια τιάρα περιλαμβάνουν κάλτσες και μανικετόκουμπα με την σημαία της Αγγλίας,

 

Οι πλατφόρμες από την εταιρία Monsoon. Η Kέιτ έχει τις ίδιες ακριβώς.

 Πάντως η Mallory δεν δείχνει να κατανοεί ότι η εμμονή που έχει με την Κέιτ Μίντλετον μπορεί να θεωρείται από τον περίγυρο της προβληματική. Άραγε πώς να ένιωθε η Κέιτ αν έβλεπε ότι μία άγνωστη γυναίκα έχει μία τόσο παθαλογική εμμονή μαζί της; Σε κάθε περίπτωση η Mallory συνεχίζει καθημερινά ναπηγαίνει στη δουλειά της φορώντας κάποιο outfit που έχει ήδη δει πάνω στην Κέιτ και δηλώνει εξαιρετικά περήφανη για το κατόρθωμα της να την αντιγράψει πιστά.

 

Με πληροφορίες από τη Daily Mail

TAGS