Δύο πολύ φρέσκα και όμορφα κορίτσια, δύο νέες γυναίκες, με στυλ και γοητευτική προσωπικότητα, η Αμαλία Κωστοπούλου και η Χάλεϊ Μπόλντουιν, δύο μικρές κυρίες με διάσημους μπαμπάδες και μαμάδες, ζουν και κυκλοφορούν ανά τον πλανήτη, καταρρίπτοντας τα σύνορα των χωρών αλλά και τα στιλιστικά. 

Οι εμφανίσεις τους είναι δηλώσεις στυλ, ενώ γνωρίζουν καλά ποια είναι τα τρεντ της εποχής και τα έχουν εντάξει με σοβαρότητα στο δικό τους προσωπικό ύφος, παραβλέποντας τις υπερβολές. Και τα δύο προφίλ στο ίνσταγκραμ είναι αγαπημένα, τα ακολουθούμε και σίγουρα τα χαζεύουμε συχνά. 

Σε μια τέτοια στιγμή παρατήρησης εντοπίσαμε δύο κοινές τους εμφανίσεις: Φόρεσαν και οι δύο το oversized δερμάτινο μπουφάν perfecto και φωτογραφήθηκαν σε απρόμαυρο πλαίσιο θυμίζοντας εικόνες των 90s του λατρεμένου φωτογράφου Πίτερ Λίντμπεργκ, ο οποίος συνδύαζε τον δυναμισμό με τη θηλυκότητα, με μοναδικό τρόπο. 

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μοναδικά κλασικό και ταυτόχρονα ρέμπελ κομμάτι, είναι από μόνο του «δήλωση», ενώ χρόνια τώρα αποτελεί μια διαχρονική «στολή» αντικομφορμισμού και αναζήτησης του νέου. 

Δείτε την Αμαλία Κοωστοπούλου: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε την Χάλεϊ Μπόλντουιν: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Φωτό: ίνσταγκραμ 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS