Μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο Instagram, τον οποίο διαχειρίζεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο μονάκριβος γιος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μας ταξιδεύει πάνω από τρεις δεκαετίες πριν, το καλοκαίρι του ’88, στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Η μεγάλη σταρ φωτογραφίζεται στη διάρκεια των διακοπών της, στην κρεβατοκάμαρα, σε μια αισθησιακή πόζα που επιβεβαιώνει τη διαχρονική θηλυκότητά της. Στο φόντο, η θέα από το μεγάλο μπαλκόνι και τη θάλασσα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ανέδειξε τη μοναδική φυσική ομορφιά του Θεολόγου, με το πράσινο των πεύκων και το γαλάζιο της θάλασσας, που οι επισκέπτες του απολάμβαναν στους μικρούς, ονειρεμένους κολπίσκους της περιοχής. Η Ζωή Λάσκαρη, ο Βλάσης Μπονάτσος, η Σμαρούλα Γιούλη ήταν μερικοί μόνο από τους επώνυμους καλεσμένους στο εξοχικό της.

Το 2002 το θρυλικό εξοχικό της μπήκε σε πωλητήριο, έναντι 340.000 δραχμών, και ο νέος ιδιοκτήτης διατήρησε, για προφανείς λόγους, την ανωνυμία του. Ωστόσο πρόσφατες φωτογραφίες του που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν ένα καλοδιατηρημένο σπίτι, που απολαμβάνει τη φροντίδα που του αξίζει αυτό το οίκημα που φιλοξένησε μερικές από τις ομορφότερες και πιο χαλαρές στιγμές της ελληνικής σόου μπιζ.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον Θεολόγο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS