Δέκα χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους που σόκαρε τον ελληνικό Τύπο (αν και οι ιστορίες για τους τρομερούς καυγάδες τους ήταν ήδη γνωστές) η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ συμφιλιώθηκαν για να πραγματοποιούσαν μαζί ένα κοινό τους όνειρο. Να ανεβάσουν μία σπουδαία θεατρική παράσταση, το διάσημο έργο του Γουίλι Ράσελ  «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», ένα έργο που όχι μόνο απέδειξε στο κοινό τις υποκριτικές ικανότητες της Αλίκης, αλλά είχε και τεράστια εμπορική επιτυχία.

Το 1984 το πρώην ζευγάρι συναντιέται ξανά, μετά από παρότρυνση του Βλάσση Μπονάτσου ο οποίος πιστεύει ότι αξίζει τον κόπο να παίξουν πάλι μαζί. 

Έτσι, Αλίκη και Δημήτρης ενώνονται για άλλη μία φορά, στο πανέμορφο αρχοντικό της οδού Στησιχόρου για ανάγνωση και πρόβες. Λίγους μήνες μετά η παράσταση ανεβαίνει και τότε έρχεται ο θρίαμβος.

Ο γιος τους Γιάννης θυμάται τις χαρούμενες αυτές στιγμές, 36 χρόνια νωρίτερα, με μία νοσταλγική φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε γελαστούς, λαμπερους και αγαπημένους.

«Η Αλίκη με τον Δημήτρη το 1984 την χρονιά της θεατρικής τους επανένωσης μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" που συνοδεύτηκε από ένα πραγματικό θρίαμβο στην Ελλάδα και σε περιοδεία στην συνέχεια σε χώρες του εξωτερικού».

Δείτε την φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS