ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η Αλεξάνδρα τα διέλυσε όλα σαν τσουνάμι»: Η υπέροχη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

«Πριν το παιδί η ζωή μου ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη».

«Η Αλεξάνδρα τα διέλυσε όλα σαν τσουνάμι»: Η υπέροχη σχέση της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της

Τον Απρίλιο του 2018 η Ελεονώρα Μελέτη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο την μικρή Αλεξάνδρα. Ένα πλάσμα που έχει ομορφυνεί τη ζωή της, ισοπεδώνοντας, όπως αποκαλύπτει η ίδια, την παλιά της καθημερινότητα, αλλάζοντας την προς το καλύτερο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στη Real Life η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το πώς τροποποίησε την πραγματικότητα της η μητρότητα, λέγοντας ότι πλέον η κόρη της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Συγκεκριμένη η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Φανταζόμουν ότι ένα παιδί αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου και γι’ αυτό δεν τολμούσα να κάνω. Επειδή είμαι πολύ υπεύθυνος άνθρωπος, ήξερα ότι η ζωή μου όπως ήταν δομημένη, δεν χωρούσε τίποτα. Δεν είχε χώρο για σχέση. Δεν μπορούσα να επενδύσω και να αφιερώσω χρόνο σε κάποιον. Ήταν πολύ εγωκεντρικά δομημένη η ζωή μου, με τα πιόνια τοποθετημένα εκεί που εγώ ήθελα, στα ταξίδια, στη γυμναστική, στα σπορ, στους φίλους και στη μοναχικότητά μου. Όλα αυτά ήρθε και τα διέλυσε σαν τσουνάμι, η Αλεξάνδρα. Ήταν τεράστια η αλλαγή και έπρεπε να ισορροπήσω από το ένα άκρο στο άλλο. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν εγωκεντρικά δομημένη τη ζωή τους, όταν αποφασίζουν να φέρουν συνειδητά στον κόσμο ένα παιδί, αφουγκράζονται απόλυτα τι πρέπει να γίνει για να είναι δίπλα του. Είναι απίστευτο το πώς άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από τη σχέση που έχω δομήσει με την Αλεξάνδρα. Νιώθω πολύ περήφανη»

Και συμπληρώνει: «Με την Αλεξάνδρα μου αρέσει να κάνω τα πάντα. Μου αρέσει να την παρατηρώ να ανακαλύπτει τον κόσμο. Τώρα βρισκόμαστε στη φάση που μιλάμε και κάθε μέρα μου λέει καινούργιες λέξεις. Κάνει πράγματα, τα οποία με τρελαίνουν", είπε στην Real Life.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.