ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»

Όταν τα παιδιά από τον πρώτο γάμο του πατέρα της, Σαμάνθα και Τόμας Τζούνιορ, έμαθαν ότι παντρεύεται τον πρίγκιπα Χάρι, μπήκαν σχεδόν βίαια στη ζωή της.

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»

Δεν είχε συμπληρωθεί ούτε εικοσιτετράωρο που η σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, όταν στη ζωή της Μαρκλ έκανε την εμφάνισή της η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα, με την οποία είχαν να συναντηθούν πάνω από μία δεκαετία.

Η Σαμάνθα ήταν το μεγαλύτερο παιδί του πατέρα της Μέγκαν, Τόμας, από τον πρώτο γάμο του με τη Ρόσλιν Λόβλες, η οποία γέννησε τη Σαμάνθα σε ηλικία μόλις 19 ετών. Δύο χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, τον Τόμας Τζούνιορ, προτού πάρουν διαζύγιο.

Σύμφωνα με το βιογραφικό βιβλίο «Finding Freedom. Βρίσκοντας την ελευθερία. Χάρι και Μέγκαν», που αφηγείται όλο το χρονικό της γνωριμίας και του ειδυλλίου του ζευγαριού μέχρι το λεγόμενο Megxit (στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη), η Μέγκαν μεγαλώνοντας συνάντησε μόλις δύο φορές την αδερφή της, εν μέρει και λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας τους (δεκαεφτά χρόνια). Άλλωστε η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια, εγκατέλειψε τον Τόμας όταν η κόρη της ήταν μόλις δύο ετών, οπότε ήταν λογικό το κορίτσι να μην καλλιεργήσει ιδιαίτερα στενή επαφή με τα ετεροθαλή αδέρφια του.

Η Μέγκαν μεγαλώνοντας συνάντησε μόλις δύο φορές την αδερφή της, Σαμάνθα, εν μέρει και λόγω της τεράστιας διαφοράς ηλικίας τους (δεκαεφτά χρόνια).

Ωστόσο σύμφωνα με την εκδοχή της Σαμάνθα, οι αδελφές ήταν αρκετά κοντά για να μοιράζονται πληροφορίες όπως τις προτιμήσεις τους στους άντρες. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της ετεροθαλούς αδερφής της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Σαμάνθα άρχισε να παρουσιάζει τη Μέγκαν στα media σαν μια αδίστακτη καιροσκόπο, σχολιάζοντας σε διάφορα σκανδαλοθηρικά μέσα πως «φιλοδοξία της ήταν πάντα να γίνει πριγκίπισσα». Ακόμα πιο επιβλαβής για τη φήμη της Μέγκαν ήταν ο ισχυρισμός της Σαμάνθα ότι η αδερφή της την είχε απομακρύνει όταν εκείνη, το 2008, είχε διαγνωστεί με σκλήρυνση κατά πλάκας, που την καθήλωσε στην αναπηρική καρέκλα.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγραφείς της βιογραφίας και συντάκτες του βασιλικού ρεπορτάζ Omid Scobie και Carolyn Durand, όσο η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν άνθιζε, η Σαμάνθα συνέχισε να πουλάει στον Τύπο ιστορίες για την ετεροθαλή αδερφή της, προκειμένου να έχει ένα σταθερό εισόδημα.

Όσο η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν άνθιζε, η Σαμάνθα συνέχισε να πουλάει στον Τύπο ιστορίες για την ετεροθαλή αδερφή της, προκειμένου να έχει ένα σταθερό εισόδημα

Ο δεύτερος ετεροθαλής αδερφός της Μαρκλ, Τόμας Τζούνιορ, σε μια πρώτη συνέντευξη που έδωσε το 2017 στη Sun είχε μιλήσει ευνοϊκά για τη μέλλουσα τότε δούκισσα του Σάσεξ. Αποκάλυπτε μάλιστα ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί επειδή είχε απειλήσει με άδειο όπλο τη σύντροφό του Ντάρλιν Μπλουντ κατά τη διάρκεια ενός μεθυσμένου καβγά τους, προσθέτοντας ότι ήλπιζε πως με εκείνο το περιστατικό δεν είχε ντροπιάσει τη Μέγκαν και ότι οι πράξεις του δεν θα τον αφαιρούσαν από τη λίστα των προσκεκλημένων του βασιλικού γάμου.

Όταν όμως έναν χρόνο αργότερα δεν έλαβε την πολυπόθητη πρόσκληση, τάχθηκε στο πλευρό της Σαμάνθα και εξαπέλυσε με τη σειρά του επίθεση στη Μαρκλ, σχολιάζοντας σε περιοδικό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βλέπετε το πραγματικό πρόσωπό της που βλέπει τώρα ολόκληρος ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας, εφόσον το να είναι μια ηθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ έχει πλέον παλιώσει». Την κατηγόρησε επίσης πως είχε αφήσει τον πατέρα τους ξεχασμένο, μόνο και χρεοκοπημένο.

«Αυτή τη στιγμή επιχειρεί να παίξει τον ρόλο μιας πριγκίπισσας, εφόσον το να είναι μια ηθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ έχει πλέον παλιώσει» ισχυρίστηκε ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ

Οι συγγραφείς της βιογραφίας υπερασπίζονται τη Μαρκλ, εξηγώντας πως από τα χέρια του πατέρα της είχαν περάσει πάρα πολλά χρήματα, αλλά η κακοδιαχείρισή τους τον είχε οδηγήσει στη χρεοκοπία. Προσθέτουν πως η κόρη του, αντί να τον εγκαταλείψει, μόλις έκλεισε δουλειά στο «Deal or No Deal», κερδίζοντας πέντε χιλιάδες δολάρια για επτά επεισόδια, άρχισε να στέλνει χρήματα στον πατέρα της για να τον βοηθήσει να ορθοποδήσει. Οι ίδιοι παραθέτουν μια μαρτυρία ανώνυμης πηγής, σύμφωνα με την οποία κανένα από τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν είχαν ενοχληθεί που δεν είχαν προσκληθεί στον πρώτο γάμο της Μέγκαν, με τον Τρέβορ Ένγκελσον. «Πιθανότατα δεν ήξεραν καν ότι παντρεύτηκε, αφού δεν είχαν ποτέ στενή επαφή» φέρεται να είπε μια φίλη της οικογένειας. «Φυσικά και νοιάζονται τώρα που παντρεύεται έναν πρίγκιπα».

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, κανένα από τα ετεροθαλή αδέρφια της δεν είχαν ενοχληθεί που δεν είχαν προσκληθεί στον πρώτο γάμο της Μέγκαν, με τον Τρέβορ Ένγκελσον

Κάποια στιγμή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μέγκαν ζήτησε από τον πατέρα της να παρέμβει και να ζητήσει από τη Σαμάνθα να σταματήσει να πουλάει ιστορίες στον Τύπο. Η απάντηση της Σαμάνθα ήταν: «Το μόνο που χρειάζεται να κάνει η Μέγκαν είναι να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου ζητήσει η ίδια να σταματήσω». Εκείνη όμως δεν επικοινώνησε ποτέ, από φόβο, όπως πιστεύουν οι βιογράφοι της, ότι πιθανότατα η Σαμάνθα θα ηχογραφούσε το τηλεφώνημά τους και θα το πουλούσε κι αυτό στον Τύπο.

Στο μεταξύ ο πατέρας τους επέλεξε να κρατήσει ουδέτερη στάση (δεν είχε ξεσπάσει ακόμα η διαβόητη κόντρα του με τη Μαρκλ, που απασχόλησε έντονα τον Τύπο). Όπως είπε μια ανώνυμη πηγή που παραθέτει το βιβλίο: «Αγαπά το ίδιο και τις δύο κόρες του και δεν ήθελε καμία να αισθανθεί πως την απομακρύνει. […] Επιλέγει πλέον να περνά τις γιορτές μόνος του, παρά το γεγονός ότι είναι προσκεκλημένος τόσο από τη Σαμ όσο και από τον Τόμας Τζούνιορ».

Η άγνωστη τοξική σχέση της Μαρκλ με τα ετεροθαλή αδέρφια της: «Hθοποιός Γ’ Κατηγορίας του Χόλιγουντ»
Οι πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο «Finding Freedom. Βρίσκοντας την ελευθερία. Χάρι και Μέγκαν και η δημιουργία μιας μοντέρνας βασιλικής οικογένειας», των Omid Scobie και Carolyn Durand, που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική photo: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.