Λίγο πριν από την τηλεοπτική πρεμιέρα της στο Mega, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δανάη Μπάρκα έδωσε συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις προκλήσεις του να μεγαλώνεις με μια διάσημη μαμά, τη Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και την ευλογία της γνωριμίας με τον δεύτερο «πατέρα» της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η Μπάρκα κατά καιρούς ανεβάζει αναρτήσεις στα Instagram προωθώντας το body positivity, ενθαρρύνοντας τους ακόλουθούς της να αποδεχτούν το σώμα της. Ωστόσο, όπως είπε, η ίδια δεν έχει τύχει να δεχθεί ποτέ bullying για τα κιλά της. «Έχω υποστεί περισσότερο bullying για το ποια είναι η μαμά μου, παρά για την εμφάνισή μου. Γύρω μου είχε δημιουργηθεί ένα τείχος με πολλή αγάπη, που δεν άφηνε οποιαδήποτε κακία και κακεντρέχεια να περάσει. Παρ’ όλα αυτά, ούσα ηθοποιός, υπήρχαν και υπάρχουν στιγμές που ορισμένοι έχουν προσπαθήσει να με πληγώσουν, λέγοντας ότι τα πράγματα για μένα είναι πιο εύκολα λόγω γνωριμιών».

Η Μπάρκα παραδέχτηκε πως τη φοβίζει το γεγονός ότι «μερικές φορές οι ταμπέλες που μπαίνουν είναι δυνατότερες από την τύχη και τα ταλέντα μας». Συμπληρώνει ωστόσο πως «επειδή η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μια ανάγκη που είχα από πολύ μικρή χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία μέσω της εκπομπής να λέω τα πράγματα από τη δική μου πλευρά όπως έχουν». 

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον «δεύτερο πατέρα» της, που διάλεξε στα επτά της χρόνια, είπε πως «υπάρχουν ακόμα πολλά κοινωνικά ταμπού. Ένα από αυτά πιστεύω ότι είναι ακόμα οι μονογονεϊκές οικογένειες και τα παιδιά χωρισμένων γονιών. Εγώ είχα την τύχη να έχω στο μεγάλωμά μου δίπλα μου τον βιολογικό μου πατέρα και να μου προκύψει και άλλος, που ήταν ο καλύτερος φίλος της μαμάς μου και έγινε και καλύτερος φίλος-μπαμπάς δικός μου. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιούμε πόσο πολλά θαύματα κάνει η αγάπη. Γιατρεύει όλες τις πληγές. Η αγάπη λοιπόν του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη ήταν ένα θαύμα στη ζωή μου. Ελπίζω αυτό να είναι παράδειγμα και για άλλες οικογένειες που μπορεί να ταυτιστούν. Προσωπικά μεγάλωσα με περισσή αγάπη, με έναν υπέροχο μπαμπά και έναν υπέροχο Χρήστο».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS