ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί την κόρη της Ζαχάρα συνομίλησαν με νομοθέτες για τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις» τόνισε η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί την κόρη της Ζαχάρα συνομίλησαν με νομοθέτες για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Αντζελίνα Τζολί είναι γνωστή για τις ακτιβιστικές και ανθρωπιστικές δράσεις της καθώς έχει βάλει στόχο ζωής να εξασφαλίσει στην κοινωνία ένα καλύτερο μέλλον. Στον αγώνα της για την προάσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει σύμμαχο στο πλευρό της, την κόρη της Ζαχάρα, η οποία όπως φαίνεται ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μητέρα της. Αυτό ακριβώς συνέβη στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποιήσαν μητέρα και κόρη στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να συναντήσουν αξιωματούχους της κυβέρνησης.

Όπως ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της στο Instagram, οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να συνομιλήσουν με νομοθέτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον σχεδιασμό πολιτικών που προστατεύουν τις γυναίκες, τα παιδιά, τα μέλη της LGBTQ κοινότητας και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν τους νόμους ενάντια στην βία των γυναικών. «Τιμή μου να επισκεφθώ την Ουάσινγκτον με τη Zαχάρα και να δουλέψω με συνηγόρους και νομοθέτες για να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε το νόμο για τη βία κατά των γυναικών ώστε να συμπεριλάβουμε προστασίες για την υγεία των παιδιών και την ασφάλεια, κοινότητες χρώματος, φυλές, ΛΟΑΤΚΙ επιζώντες, επαρχιακές περιοχές και όλους τους επιζώντες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης, αναλύοντας συνοπτικά τους τρόπους που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο εκσυγχρονισμός.

Στην εν λόγω δημοσίευση, η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει μαζί με την 16χρόνη κόρη της και την εκπρόσωπο του Τέξας, Sheila Jackson Lee καθώς και με άλλες σημαντικές προσωπικότητες που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό έργο. Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η σταρ επίλεξε μια casual chic εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μία maxi ψηλόμεση, σκουρόχρωμη φούστα και nude γόβες. Δίπλα της, η Ζαχάρα φορούσε ένα total black σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα καμηλό πανωφόρι.

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η σταρ επίλεξε μια casual chic εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μία maxi ψηλόμεση, σκουρόχρωμη φούστα και nude γόβες. Δίπλα της, η Ζαχάρα φορούσε ένα total black σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα καμηλό πανωφόρι.

Η Τζολί εκτός από υπέρμαχος των προσφύγων μέσω της συνεργασίας της με τα Ηνωμένα Έθνη, είναι και μητέρα έξι παιδιών: του Μάντοξ, του Πάξ, της Ζαχάρα, της Σίλο και των 13χρονων δίδυμων Βιβιέν και Νόξ. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «People» είχε δηλώσει πως επιθυμεί να δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά της ενώ τόνισε πως είναι σπουδαίοι άνθρωποι «Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι και, καθώς μεγαλώνουν όλοι μαζί, επηρεάζουν σημαντικά ο ένας τον άλλο. Στην πραγματικότητα δεν είμαι ο αρχηγός της οικογένειας. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους και πολύ ανθρώπινη».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram




Read Next

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.