Η Άντζελα Γκερέκου επιστρέφοντας στην «Γη της Ελίας», χάρισε στιγμές συγκίνησης στους εκτελεστές της σειράς, τραγουδώντας ένα απο τα αγαπημένα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου. Η γνωστή ηθοποιός, λόγω πένθους, απείχε απο τα γυρίσματα σχεδόν δύο μήνες, έπειτα απο τον θάνατο του σπουδαίου ερμηνευτή και συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε απο την ζωή τον περασμένο Ιούλιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τις ημέρες αυτές, το καστ της επιτυχημένης σειράς του MEGA βρίσκεται στην Μάνη, για την κάλυψη των σκηνών στην περιοχή και ένα backstage στιγμιότυπο χάρισε συγκίνηση και νοσταλγία τόσο στους παρευρισκόμενους, όσο και στους διαδικτυακούς θαυμαστές της σειράς. Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Άντζελα Γκερέκου μαζί με την Μάρω Κοντού και την Λυδία Κονιόρδου να βρίσκονται καθισμένες σε ένα εστιατόριο δίπλα στην θάλασσα και να τραγουδούν ένα απο τα αγαπημένα τραγούδια του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας». Η Άντζελα Γκερέκου με τον τρόπο αυτό τίμησε τον αγαπημένο της σύζυγό, δείχνοντας ότι τον έχει πάντα στο μυαλό και την καρδιά της, ακόμα και όταν εργάζεται.

Η Άντζελα Γκερέκου με τον τρόπο αυτό τίμησε τον αγαπημένο της σύζυγό, δείχνοντας ότι τον έχει πάντα στο μυαλό και την καρδιά της, ακόμα και όταν εργάζεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η στιγμή αυτή καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε στα social media, με τους τηλεθεατές της σειράς αλλά και τους θαυμαστές του Έλληνα καλλιτέχνη να μοιράζονται στα σχόλια την αγάπη τους για τον ίδιο αλλά και το καστ της σειράς.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

TAGS