Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εργαζόταν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και τα Ηνωμένα Έθνη πάνω στην επίλυση της παγκόσμιας κρίσης των προσφύγων, όταν έμαθε τα νέα για το διαζύγιο των Μπραντζελίνα και δεν έκρυψε το σοκ του. Ο κόσμος της Showbiz σείστηκε όταν η πρωταγωνίστρια του Tomb Raider, και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της και σύμβολο του σεξ είναι «κακός μπαμπάς με θέματα θυμού και αλκοόλ».

«Ουάου» έκανε ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκπληκτος όταν έμαθε για τον χωρισμό της Αντζελίνα Τζολί από τον φίλο του Μπραντ Πιτ μιλώντας στο CNN στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη την Τρίτη.Όταν ρωτήθηκε για την είδηση ​​στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη από το CNN, συγκλονισμένος ο Κλούνεϊ ρώτησε, «Τι συνέβη;»
Και μόλις έμαθε ότι η Αντζελίνα ήταν εκείνη που είχε καταθέσει τα χαρτιά του διαζυγίου, ο 55χρονος ηθοποιός είπε, «Δεν το ήξερα. Ουάου.
«Λυπάμαι πάρα πολύ. Είναι θλιβερή ιστορία και μεγάλη ατυχία για την οικογένεια.»

Ωστόσο ο Κλούνεϊ που είναι κολλητός του Μπραντ Πιτ εδώ και αρκετά χρόνια δεν ήταν ο μόνος που ξαφνιάστηκε στο άκουσμα της είδησης. Και ο ίδιος ο Πιτ βρισκόταν στο σκοτάδι μέχρι που ανακοινώθηκε χθες από τους δικηγόρους της οικογένειας η κατάθεση της αίτησης διαζυγίου.

TAGS