ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρή στα 55 της, ακριβώς 3 χρόνια μετά το θάνατό του

«Είμαστε αρκετά ειλικρινείς μεταξύ μας και μοιραζόμαστε το ίδιο χιούμορ» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη για τον αγαπημένο της αδερφό η Μέλανι Παναγιώτου.

Η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρή στα 55 της, ακριβώς 3 χρόνια μετά το θάνατό του

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, σε ηλικία 55 ετών. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η οικογένεια «πέθανε ξαφνικά». Ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού, τα Χριστούγεννα του 2016.

Η μητέρα της οικογένειας έχει επίσης πεθάνει, το 1997. Επιβιώνουν ο πατέρας τους, Κυριάκος ή Τζακ, και η πρωτότοκη αδερφή τους Γιόντα, 57 ετών.

Στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να ανακαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου, ο δικηγόρος της οικογένειας σχολίασε: «Θα ζητήσουμε απλά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτή την ιδιαίτερα θλιβερή στιγμή. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια».

Δύο αγαπημένα αδέρφια

Στο τεύχος του προηγούμενου μήνα του βρετανικού περιοδικού δρόμου The Big Issue, η Μέλανι έδινε συνέντευξη μιλώντας για την κομεντί «Last Christmas», που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους, εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ. «Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία και τη μουσική του Yog (Τζορτζ), που ντύνει όμορφα αυτή τη διασκεδαστική, χαλαρή ιστορία αγάπης του άλλου και του εαυτού μας» έλεγε.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και την ιδέα αυτής της ταινίας. Είμαι σίγουρη ότι θα απολάμβανε βλέποντας την Εμίλια [Κλαρκ] με το υπέροχο φωτεινό χαμόγελό της, κάτι που είχαν κοινό».

«Δεν θα έλεγες τον Τζορτζ Μάικλ το τυπικό αγόρι. Από όσο θυμάμαι, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα ίδια πράγματα με τους συνομηλίκους του»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο No. 1 Magazine η Μέλανι περιέγραφε πώς είναι να μεγαλώνεις με τον Τζορτζ Μάικλ. «Δεν θα τον έλεγες το τυπικό αγόρι. Από όσο θυμάμαι, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα ίδια πράγματα με τους συνομηλίκους του, όπως το ποδόσφαιρο και τα αυτοκίνητα και όλα τα σχετικά. Δεν ήταν εσωστρεφής ούτε ντροπαλός όπως είχαν συμπεράνει κάποιοι. Σίγουρα ήξερε από πολύ μικρή ηλικία τι ήθελε να κάνει!».

Η Μέλανι συνέχιζε λέγοντας ότι εκείνη και ο αδερφός της έμοιαζαν πολύ. «Ήμασταν αρκετά ειλικρινείς μεταξύ μας και μοιραζόμασταν το ίδιο χιούμορ».

Δείτε ένα βίντεο για την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ και το ιστορικό αυτοκτονιών που τη στοίχειωνε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.