Ανήμερα των Χριστουγέννων, η αδερφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, σε ηλικία 55 ετών. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η οικογένεια «πέθανε ξαφνικά». Ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου της αδερφού, τα Χριστούγεννα του 2016.

Η μητέρα της οικογένειας έχει επίσης πεθάνει, το 1997. Επιβιώνουν ο πατέρας τους, Κυριάκος ή Τζακ, και η πρωτότοκη αδερφή τους Γιόντα, 57 ετών.

Στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να ανακαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου, ο δικηγόρος της οικογένειας σχολίασε: «Θα ζητήσουμε απλά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτή την ιδιαίτερα θλιβερή στιγμή. Δεν θα υπάρξουν περαιτέρω σχόλια».

Δύο αγαπημένα αδέρφια

Στο τεύχος του προηγούμενου μήνα του βρετανικού περιοδικού δρόμου The Big Issue, η Μέλανι έδινε συνέντευξη μιλώντας για την κομεντί «Last Christmas», που μόλις βγήκε στους κινηματογράφους, εμπνευσμένη από τη μουσική του Μάικλ. «Η οικογένειά μου κι εγώ ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία και τη μουσική του Yog (Τζορτζ), που ντύνει όμορφα αυτή τη διασκεδαστική, χαλαρή ιστορία αγάπης του άλλου και του εαυτού μας» έλεγε.

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Yog λάτρευε τα Χριστούγεννα και την ιδέα αυτής της ταινίας. Είμαι σίγουρη ότι θα απολάμβανε βλέποντας την Εμίλια [Κλαρκ] με το υπέροχο φωτεινό χαμόγελό της, κάτι που είχαν κοινό».

«Δεν θα έλεγες τον Τζορτζ Μάικλ το τυπικό αγόρι. Από όσο θυμάμαι, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα ίδια πράγματα με τους συνομηλίκους του»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο No. 1 Magazine η Μέλανι περιέγραφε πώς είναι να μεγαλώνεις με τον Τζορτζ Μάικλ. «Δεν θα τον έλεγες το τυπικό αγόρι. Από όσο θυμάμαι, ποτέ δεν τον ενδιέφεραν τα ίδια πράγματα με τους συνομηλίκους του, όπως το ποδόσφαιρο και τα αυτοκίνητα και όλα τα σχετικά. Δεν ήταν εσωστρεφής ούτε ντροπαλός όπως είχαν συμπεράνει κάποιοι. Σίγουρα ήξερε από πολύ μικρή ηλικία τι ήθελε να κάνει!».

Η Μέλανι συνέχιζε λέγοντας ότι εκείνη και ο αδερφός της έμοιαζαν πολύ. «Ήμασταν αρκετά ειλικρινείς μεταξύ μας και μοιραζόμασταν το ίδιο χιούμορ».

Δείτε ένα βίντεο για την οικογένεια του Τζορτζ Μάικλ και το ιστορικό αυτοκτονιών που τη στοίχειωνε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 

TAGS