Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σαρλότ συμμετέχουν σε μια μακρά παράδοση βασιλικής οικογένειας: την ιππασία! Τα βασιλικά αδέλφια έχουν ξεκινήσει από μικρά ιππασία και είναι πολύ καλά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τους The Times του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι «ενθουσιασμένος» που τα παιδιά του ενδιαφέρονται να μάθουν να ιππεύουν.

Ο Τζορτζ, 7 ετών, φέρεται να κάνει μαθήματα από τότε που ήταν 4 ετών, ενώ η Σαρλότ, 5 ετών, ήταν πάντα γοητευμένη από τα άλογα. Μάλιστα, η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει ότι η Σάρλοτ είχε αναπτύξει μια μεγάλη αγάπη για τα άλογα από τότε που ήταν ενός έτους, όπως ακριβώς και η προγιαγιά της Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μητέρα της Κέιτ Μίντλετον είχε αποκαλύψει ότι η Σάρλοτ είχε αναπτύξει μια μεγάλη αγάπη για τα άλογα από τότε που ήταν ενός έτους, όπως ακριβώς και η προγιαγιά της Βασίλισσα Ελισάβετ.

Το μεγάλο πάθος της Σάρλοτ

Μάλιστα, η Κέιτ τόνισε ότι η Σαρλότ έχει μεγάλο πάθος με τα άλογα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να την ενθαρρύνει. Οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε τη Σάρλοτ αμαζόνα κάποια στιγμή.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε το πρώτο μάθημα ιππασίας όταν ήταν τριών ετών ενώ έλαβε το πρώτο της πόνι Shetland ως δώρο για τα 4α γενέθλιά της και η αγάπη της για τα άλογα συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της. Στα 94, εξακολουθεί να ιππεύει τα αγαπημένα της άλογα αποδεικνύοντας ότι η ηλικία της δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει το αγαπημένο χόμπι της.

Η βασίλισσα αρνούνταν πάντα να φορέσει το σκληρό καπέλο της ιππασίας, για να μην χαλάνε τα μαλλιά της.

Η ιππασία υπήρξε ένα δια βίου πάθος για τη βασίλισσα. Κάνει ιππασία για 91 ολόκληρα χρόνια!

Και όπως συνηθίζει, αντί για κράνος φοράει ένα μαντήλι. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βασίλισσα αρνούνταν πάντα να φορέσει το σκληρό καπέλο της ιππασίας, για να μην χαλάνε τα μαλλιά της.

Δείτε την πριγκίπισσα Σαρλότ μαζί με τα αδέρφια της να μιλούν δημοσίως για πρώτη φορά:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό:  EPA/LIONEL HAHN / POOL
 

TAGS