Ο Νίκολας Κέιτζ και η Ρίκο Σιμπάτα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να μεγαλώσει η οικογένεια τους. Το διάσημο ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2016, σχεδόν ένα χρόνο πριν, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Όπως αποκάλυψε εκπρόσωπος της οικογένειας, ο 57χρόνος σταρ και η 27χρόνη ηθοποιός από την Ιαπωνία περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Οι μελλοντικοί γονείς είναι ενθουσιασμένοι!» δήλωσε ο εκπρόσωπος τους στο περιοδικό. Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί του χολιγουντιανού ηθοποιού καθώς έχει αποκτήσει έναν τον γιο, τον 16χρόνο Καλ-Ελ, με την πρώην σύζυγό του Άλις Κιμ και τον 13χρόνο Γουέστερ, με την πρώην σύντροφό του, Κριστίνα Φούλτον. Ο Νίκολας Κέιτζ και η Ρίκο Σιμπάτα παντρεύτηκαν στις 16 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, σε μια οικογενειακή τελετή στο Wynn Hotel στο Λας Βέγκας. Μάλιστα αυτός ήταν και ο πέμπτος γάμος του αστέρα του «Ghost Rider». Το λαμπερό ζεύγος γνωρίστηκε στην Ιαπωνία, όπου ο ηθοποιός βρέθηκε για μερικές ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ζευγάρι σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις, ενώ έχει επιλέξει να διατηρεί της προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, μετά από επικοινωνία που είχε ο Νίκολας Κέιτζ με την εφημερίδα «Today» επιβεβαίωσε την χαρμόσυνη είδηση, επισημαίνοντας πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται με τα νέα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

 

 

TAGS