Μάλλον έχει αγαπήσει ιδιαίτερα την Ελλάδα η καλλονή σταρ του Hollywood Σαρλίζ Θερόν, μιας και για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οργώνει το Αιγαίο με συχνές στάσεις στα όμορφα νησιά μας.

Μετά τη Μύκονο και την Πάρο, η διάσημη ηθοποιός μαζί με την παρέα της, βρέθηκαν στην Ύδρα, με τον φωτογραφικό φακό να την κυνηγάει μανιωδώς. Μαζί με τη μητέρα της, Γκέρτα και τις δύο κόρες της, έκαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια της Ύδρας ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει για τους περαστικούς οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Μαζί με τη μητέρα της, Γκέρτα και τις δύο κόρες της, έκαναν τη βόλτα τους στα σοκάκια της Ύδρας ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει για τους περαστικούς οι οποίοι την αναγνώρισαν.

Στη συνέχεια, η μεγάλη συντροφιά απήλαυσε το γεύμα της σε εστιατόριο του νησιού, με τη Σαρλίζ να δείχνει ιδιαίτερα κεφάτη και χαλαρή. Λίγες μέρες πριν, η Σαρλίζ γιόρτασε και τα γενέθλιά της πάνω στο πολυτελές της σκάφος, με ένα θεματικό πάρτι. Μάλιστα έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του.

Kεντρική φωτογραφία: EPA/DAVID SWANSON

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS