Η Τζένιφερ Λόρενς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σε Podcast του Marc Maron.

Η πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι και εξομολογήθηκε ότι οι δυο τους χώρισαν τον Οκτώβριο του 2017, ωστόσο ακόμη εξακολουθεί να νιώθει αισθήματα  για εκείνον.

Επίσης, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η διάρκεια της σχέσης τους ήταν 2 χρόνια και όχι ένα, όπως θεωρούσαν πολλοί!

Παράλληλα, η Λόρενς δε δίστασε να βγάλει στη δημοσιότητα διάφορες πτυχές της σχέσης τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά μαζί του για να συζητήσουν για το “Mother”. «Μπήκε μέσα, με κατάφερε κι έφυγε. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και μετά σκεφτόμουν, είναι σέξι. Θυμάμαι να κρατάω τον σκύλο μου και να κλείνω την πόρτα και μετά να του λέω, "Pippy, αυτό λέγεται σεξουαλική ένταση"! Μου το έπαιζε δύσκολος για περίπου 9 μήνες, ίσως και περισσότερο, κι αυτό απλώς με διέλυσε» παραδέχτηκε χαρακτηριστικά. 

Επιπλέον, πρόσθεσε για τον 49χρονο σκηνοθέτη: «Έλεγα δύο χρόνια για τόσον καιρό και αυτός απαντούσε, "βασικά έχουν περάσει μόλις έξι μήνες!". Εγώ νόμιζα δυο χρόνια, επειδή ήμουν ερωτευμένη μαζί του για περίπου δύο χρόνια».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν μετά από όλα αυτά έπαψε να τρέφει αισθήματα για εκείνον, η απάντηση της γοητευτικής ηθοποιού ήταν αφοπλιστική: «Όχι, εξακολουθώ να τον αγαπάω πάρα πολύ» «Θεέ μου, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι' αυτό! Το παράκανα με την εξομολόγηση» διευκρινίζοντας ωστόσο, ότι δεν είναι πια ερωτευμένη μαζί του!

Παρ ‘όλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως με όλους τους πρώην της διατηρεί άριστες σχέσεις, χωρίς κανένας ωστόσο, να την έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα. «Νομίζω το μυστικό είναι ότι διαλέγω πάντα καλούς ανθρώπους. Με ελκύουν οι καλοί άνθρωποι,» συμπληρώνει.

Παλιότερη κοινή συνέντευξη του πρώην ζευγαριού για την ταινία Mother!

 

TAGS