Οι περισσότεροι άνθρωποι  κατά τη διάρκεια του κατ΄ οίκον περιορισμού έχουν κάνει στροφή στον κόσμο των άνετων ρούχων. Το ίδιο κάνει και η ηθοποιός Τζέιν Φόντα που όχι μόνο φοράει, αλλά φτιάχνει άνετες φόρμες για καλό σκοπό.

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια μοιράστηκε στο Ιnstagram μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να φορά αθλητική φόρμα. Το σετ φόρμας είχε μία λωρίδα στα χρώματα του ουράνιου τόξου με το όνομα της σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη φόρμα, αφού είναι δημιουργία της ίδιας της Φόντα και το εκατό τοις εκατό των καθαρών εσόδων θα δοθεί στην Fire Drill Friday, την οργάνωση της σταρ.

Οι συγκεκριμένες φόρμες είναι προς πώληση και όλα τα έσοδά τους προορίζονται για την κλιματική αλλαγή και την ενίσχυση όσων έχουν πληγεί από τον κορονοϊό

«Μετά την απίστευτη εκδήλωση αγάπης για τις φόρμες, οι φίλοι μου στο Crafted LA αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια περιορισμένη σειρά της συλλογής με στόχο να δωρίσουν το 100% των καθαρών εσόδων στο Fire Drill Friday και στο One Fair Wage. Κάθε αγορά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και θα παρέχει βοήθεια στον κλάδο των υπηρεσιών μας και στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από το COVID-19», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS