ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Τζέιν Φόντα δημιουργεί αθλητικές φόρμες για δύο πολύ καλούς σκοπούς

Δημιουργώντας αθλητικές φόρμες, η σταρ βοηθά στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στηρίζει στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από τον COVID-19.

H Τζέιν Φόντα δημιουργεί αθλητικές φόρμες για δύο πολύ καλούς σκοπούς

Οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του κατ΄ οίκον περιορισμού έχουν κάνει στροφή στον κόσμο των άνετων ρούχων. Το ίδιο κάνει και η ηθοποιός Τζέιν Φόντα που όχι μόνο φοράει, αλλά φτιάχνει άνετες φόρμες για καλό σκοπό.

Η διάσημη ηθοποιός και ακτιβίστρια μοιράστηκε στο Ιnstagram μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να φορά αθλητική φόρμα. Το σετ φόρμας είχε μία λωρίδα στα χρώματα του ουράνιου τόξου με το όνομα της σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη φόρμα, αφού είναι δημιουργία της ίδιας της Φόντα και το εκατό τοις εκατό των καθαρών εσόδων θα δοθεί στην Fire Drill Friday, την οργάνωση της σταρ.

Οι συγκεκριμένες φόρμες είναι προς πώληση και όλα τα έσοδά τους προορίζονται για την κλιματική αλλαγή και την ενίσχυση όσων έχουν πληγεί από τον κορονοϊό

«Μετά την απίστευτη εκδήλωση αγάπης για τις φόρμες, οι φίλοι μου στο Crafted LA αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια περιορισμένη σειρά της συλλογής με στόχο να δωρίσουν το 100% των καθαρών εσόδων στο Fire Drill Friday και στο One Fair Wage. Κάθε αγορά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και θα παρέχει βοήθεια στον κλάδο των υπηρεσιών μας και στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από το COVID-19», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.