Πριν από περίπου ένα μήνα η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για πρώτη φορά μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι πια ένας περήφανος παππούς και ανάρτησε μάλιστα στο Facebook του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να κρατά αγκαλιά το νεογέννητο εγγονό του και να τον ταΐζει με μπιμπερό.

«Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα 34 μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη.

Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός. Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής». Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα. Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμήσει. Να είμαι «πολλά υποσχόμενος».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS