Έξι περίπου χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ντέιβιντ Μπόουι έχασε την μάχη με τον καρκίνο του ήπατος σε ηλικία 69 ετών, όμως για την Σούζαν Σαράντον μοιάζει πολύ πιο πρόσφατο, αφού η διάσημη ηθοποιός εξακολουθεί να επαναφέρει στην μνήμη της πολλές στιγμές μαζί του, τόσο ως φίλοι, όσο και ως εραστές. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «You», η star γύρισε τον χρόνο πίσω σχεδόν 40 χρόνια και μεταφέρθηκε στην πρώτη τους συνάντηση το 1983, η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ταινίας «The Hunger».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως εξήγησε η ίδια λόγω διάφορων προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν και οι δύο, δεν κατάφεραν να περάσουν πολύ χρόνο μαζί προς το τέλος της ζωής του. Τελευταία φορά συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ του Μπόουι «Lazarus», ένα μήνα ακριβώς πριν πεθάνει. Την περίοδο αυτή, η Σούζαν Σαράντον βρέθηκε στη Λέσβο προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το κοινό για την προσφυγική κρίση. Ο δύσκολος ρόλος που είχε αναλάβει της προκαλούσε συχνά αρκετό άγχος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καλά τα βράδια. Τότε ήταν που μίλησε και τελευταία φορά με τον πρώην σύντροφό και καλό της φίλο, Ντέιβιντ Μπόουι, μόνο που τα πράγματα δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα, καθώς η 75χρόνη star πίστευε ότι έχει μπλέξει την πραγματικότητα με τα όνειρα τηςΈβλεπα στον Ντέιβιντ ύπνο μου τον να με καλεί και να συζητάμε για ώρα. Ποιος να πιστέψει ότι με καλούσε όσο ήμουν στη Λέσβο;» εξιστόρησε η Σαράντον, η οποία πίστεψε αρχικά πως το τηλεφώνημα έλαβε χώρα στον ύπνο της.

Τότε ήταν που μίλησε και τελευταία φορά με τον πρώην σύντροφό και καλό της φίλο, Ντέιβιντ Μπόουι, μόνο που τα πράγματα δεν ήταν πολύ ξεκάθαρα, καθώς η 75χρόνη star πίστευε ότι έχει μπλέξει την πραγματικότητα με τα όνειρα της.«Έβλεπα στον Ντέιβιντ ύπνο μου τον να με καλεί και να συζητάμε για ώρα. Ποιος να πιστέψει ότι με καλούσε όσο ήμουν στη Λέσβο;» εξιστόρησε η Σαράντον, η οποία πίστεψε αρχικά πως το τηλεφώνημα έλαβε χώρα στον ύπνο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Όταν κοίταξα το κινητό μου, είδα ότι με είχε πάρει στα αλήθεια. Δεν θυμάμαι τι λέγαμε. Μία εβδομάδα μετά, πέθανε. Ήταν όλο τόσο απογοητευτικό» πρόσθεσε στην συνέχεια, αναφέροντας μάλιστα πόσο ευγνώμων αισθάνεται που κατάφερε να έρθει ξανά κοντά του λίγους μήνες πριν τον θάνατο του. «Ήμουν πολύ τυχερή που ήμουν τόσο κοντά του λίγο πριν πεθάνει, τους τελευταίους μήνες της ζωής του. Με βρήκε ξανά. Μιλήσαμε και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε οπωσδήποτε να ειπωθούν μεταξύ μας. Ήμουν τόσο τυχερή που κατάφερα να τον δω όταν μου είπε τι συνέβαινε πραγματικά στη ζωή και την υγεία του» τόνισε η πρωταγωνίστρια του «Thelma and Louise».

Με βρήκε ξανά. Μιλήσαμε και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε οπωσδήποτε να ειπωθούν μεταξύ μας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σούζαν Σαράντον και ο Ντέιβιντ Μπόουι διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, ο οποίος όμως δεν προχώρησε καθώς όπως αποκάλυψε στο παρελθόν η ίδια, δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά κάτι που όπως φάνηκε επιθυμούσε ο θρύλος της μουσικής.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS