Ο τελευταίος παίκτης που έφυγε από το Survivor πριν το μεγάλο πάρτι της ένωσης ήταν ο Λάμπρος Χούτος. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής υπήρξε ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Στέλιου Χανταμπάκη μέσα στο παιχνίδι και πολλοί λένε ότι αυτό ήταν τελικά που του κόστισε και κατέληξε να τον θέσει εκτός παιχνιδιού. 

Όπως και να χουν τα πράγματα, όποιος κι αν είναι ο λόγος που το κoινό τον «έδιωξε» από τον Άγιο Δομίνικο, ένα παραμένει σίγουρο. Ο καλός του φίλος, Bo, ήταν εκείνος που πήρε την δύσκολη απόφαση να τον βγάλει υποψήφιο. 

Τώρα, μερικές μέρες μετά την αποχώρηση του, ο ράπερ έχει μετανιώσει για την επιλογή του στην ψηφοφορία και δηλώνει on camera ότι του λείπει ο φίλος του και το ότι τον ψήφισε ήταν σαν να ψηφίζει τον εαυτό του. 

Τι νιώθεις όμως ο ίδιος ο Χούτος για όλα αυτά, όντας πλέον αραχτός σε πολυτελές ξενοδοχείο της Δομινικανής Δημοκρατίας; Μάλλον δεν έχει κρατήσει καμία κακία και το έχει ρίξει τελείως στην πλάκα. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τους δυο τους, ενώ ακόμα ταξίδευαν προς τον Άγιο Δομίνικο, δυόμιση μήνες πριν. 

Ο Bo άλλωστε είχε αναφέρει πως η στιγμή που γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο θα του μείνει αξέχαστη.

Ο Λάμπρος Χούτος συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: "Το έργο είναι το ίδιο, οι καταστάσεις αλλάζουν. 3, 2, 1...booo", ενώ στην εικόνα διακρίνεται και η μπλούζα του ράπερ που γράφει κάτι σαν "Fuck You" πάνω, κάτι που μάλλον αποδεικνύει ότι ο φίλος του έχει χιούμορ, δεν κρατάει κακίες και περιμένει να τον δει εκτός παιχνιδιού.

 

Τα σχόλια του μετανιωμένου, προβληματισμένου Bo μετά την αποχώρηση του φίλου του

 

Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνισμα

 

TAGS