Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα ο οποίος κατέληξε, δυστυχώς, σε ένα πολύ άσχημο χωρισμό την περασμένη άνοιξη εν μέσω καραντίνας. Η Μέρι Κέιτ Όλσεν και ο επί 5 χρόνια σύζυγός της, ο τραπεζίτης Ολιβιέ Σαρκοζί πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές. Σύμφωνα με άτομα του στενού τους περιβάλλοντος, εκείνος της είχε ζητήσει να αφήσει τη δουλειά της και εκείνη να αποκτήσουν ένα παιδί, κάτι που ο ισχυρός Γάλλος δεν έβλεπε και με τόσο καλό μάτι καθώς έχει ήδη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του. 

Τώρα που χωρίζουν το ζευγάρι θα αναγκαστεί να βρεθεί ξανά αντιμέτωπο στο δικαστήρια αφού έχουν να μοιράσουν αρκετά. Ανάμεσα σε αυτά και ένα υπερπολυτελές, σπάνιας ομορφιάς διαμέρισμα στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης το οποίο κοστίζει 13,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει το εκπληκτικό νεοκλασσικό συνολικής έκτασης 8.000 τμ το 2014 και ξόδεψε 3 εκατομμύρια δολάρια για μία ριζική ανακαίνιση του εσωτερικού. Το σπίτι διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με πανύψηλα ταβάνια (πάνω από έξι μέτρα), επτά τζάκια, ιδιωτικό συντριβάνι, ατελιέ, αίθουσα χορού, εσωτερικό ασανσέρ και φυσικά γκαράζ. Το σπίτι βρίσκεται στο Turtle Bay του Μανχάταν, μια από τις πλέον περιζήτητες συνοικίες στη Νέα Υόρκη. 

Αυτή τη στιγμή η Μέρι Κέιτ και ο Ολιβιέ πρέπει να βρουν μία λύση συμβιβασμού για τα περιουσιακά στοιχεία πο αποκτήθηκαν μετά το γάμο τους, καθώς η 34χρονη Όλσεν κατάφερε να προστατέψει την τεράστια προσωπική της περιουσία (ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων) με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο ενεργοποιήθηκε αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου που υποβλήθηκε στις 17 Απριλίου του 2020.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φωτογραφίες: Douglas Elliman Real Estate

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram  

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS