Λίγα πράγματα σε αυτό το σύμπαν έχουν αλλάξει περισσότερο ή και εξίσου ριζικά με το στυλ της Μελάνια Τραμπ από την ημέρα που έγινε Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η σύζυγος Τραμπ που εξαιτίας της επικράτησης του άντρα της απέναντι στη Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του Νοεμβρίου, υποχρεώθηκε κάπως απρόθυμα απ' ό,τι φανερώνουν διάφορα δεδομένα, να μπει στα παπούτσια ενός ρόλου που δείχνει να την δυσκολεύει από πάμπολλες απόψεις. 

Μετά από διαπραγμάτευση μηνών πήρε την σκληρή απόφαση να αφήσει πίσω της το υπερπολυτελές διαμέρισμα της οικογένειας στον Πύργο Τραμπ στο Μεγάλο Μήλο για την επίσημη κατοικία του Προέδρου στον Λευκό Οίκο ενώ ανέλαβε πλήρη καθήκοντα σε επίσημες δεξιώσεις, περιοδείες και ομιλίες, πότε εμφανιζόμενη σόλο και πότε προλογίζοντας τον σύζυγο της όπως κάθε σωστή Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α.

Το παρελθόν της σχετικά με τις συγκεκριμένες δημόσιες ομιλίες είναι εξαιρετικά βεβαρημένο γιατί ποιος μπορεί να ξεχάσει το γεγονός ότι στην προεκλογική καμπάνια του Τραμπ η Μελάνια (ή μάλλον το επιτελείο της) θεώρησαν καλή ιδέα να κατακλέψουν μία παλαιότερη ομιλία της Μισέλ Ομπάμα; H ίδια πάντως μάλλον έχει επίγνωση του αδύνατου σημείου της και από πολλές αντιδράσεις της καταλαβαίνει κανείς πως κατά βάθος ξέρει ότι δεν είναι το κατάλληλο άτομο για την θέση στην οποία, με συνοπτικές διαδικασίες, έχει βρεθεί.

Ίσως γι' αυτό και εκείνη απλά εξακολουθεί να κάνει - με άλλο τρόπο - αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να δίνει υπερβολικά πολύ βάρος στις εμφανίσεις της, δουλεύοντας τρομερά σκληρά πάνω στο τι θα φορέσει σε κάθε δημόσια περίσταση. Τα αψεγάδιαστα λουκ που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει (ανεξάρτητα με το αν είναι καλόγουστα ή όχι) το φανερώνουν. Ήταν ωστόσο θέμα χρόνου μέχρι τη στιγμή που η εμμονή της με το κάνει τους πάντες να επικεντρωθούν στο ρούχο της τής βάλει την μεγαλύτερη ενδυματολογική (και όχι μόνο) τρικλοποδιά. 

Η Μελάνια εμφανίστηκε λοιπόν εχθές σε μία εκδήλωση με θέμα το λεπτό ζήτημα του παιδικού εκφοβισμού αποφασισμένη να αφήσει για ακόμα μία φορά τους πάντες άφωνους με το πόσο ωραία ρούχα έχει, φορώντας ένα έντονο φούξια φόρεμα αξίας 3.000 δολαρίων. Το βασικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου φορέματος ήταν τα φουσκωτά μανίκια, τα οποία αποτελούν μεγάλη τάση της φετινής σεζόν, μία λεπτομέρεια που θα αγαπούσαμε πραγματικά αν δεν είχε κάνει την εμφάνιση της σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στο σημαντικό θέμα του σχολικού εκφοβισμού, αλλά σε κάποιο επίσημο κοκτέιλ πάρτυ. Πραγματικά, ανεξάρτητα με την στυλιστική του επικαιρότητα, θα μπορούσε να υπάρχει πιο ακατάλληλο ρούχο για την συγκεκριμένη περίσταση;

Το αποτέλεσμα ήταν ένα ανεξέλεγκτο κύμα κοροϊδίας σε ολόκληρο τον κόσμο, με κεντρικό άξονα το Twitter, όπου αμέτρητοι χρήστες την πήραν στο ψιλό για την επιλογή της, συγκρίνοντας της με την Βιολέτ, την ηρωίδα του «Εργοστάσιου της Σοκολάτας», ενώ κάποιοι άλλοι την παρομοίωσαν με ροζ ζαχαρωτό. 

 

 

 

TAGS