Εν μέσω πανδημίας ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποχαιρέτισαν τους 11 εκατομμύρια ακολούθους τους στον λογαριασμό τους στο Instagram, «Sussex royal».

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν το κλείσιμο του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram, την προτελευταία ημέρα τους ως ανώτεροι εργάτες, επιβεβαιώνοντας ότι δεν θα τον χρησιμοποιούν πλέον για να μοιραστούν νέα σχετικά με το φιλανθρωπικό έργο τους.

Πιο συγκεκριμένα γράφουν στη συνοδευτική λεζάντα «Αυτό που είναι πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων σε όλο τον κόσμο και η εξεύρεση λύσεων για τα πολλά θέματα που παρουσιάστηκαν ως αποτέλεσμα αυτής της πανδημίας. Καθώς όλοι βρήκαμε τον ρόλο που πρέπει να παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή και την αλλαγή των συνηθειών, εστιάζουμε στο πώς μπορούμε να συμβάλλουμε καλύτερα μέσα από το νέο μας κεφάλαιο. Παρόλο που δεν μπορείτε να μας δείτε εδώ, το έργο συνεχίζεται».

Στη συνέχεια, ευχαρίστησαν την κοινότητα του Instagram για την «υποστήριξη, την έμπνευση και την κοινή δέσμευση για το καλό στον κόσμο», προσθέτοντας ότι προσβλέπουν σε σύντομη επανασύνδεση.

Τον Ιανουάριο επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν πλέον τους τίτλους τους, αλλά θα εξακολουθούν να είναι γνωστοί ως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex. Εντούτοις, στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας που είχε καταρτιστεί με ανώτερους βοηθούς στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπρεπε να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τη λέξη «royal» σε οποιοδήποτε κανάλι επικοινωνίας - επομένως, ενώ το Sussex εξακολουθεί να επιτρέπεται, το «Sussex Royal» διακόπηκε. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS