ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H μεγάλη επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί

Το κόσμημα στα χείλη, τα φορέματα της Ζαχάρα και της Σιλό και ο νέος ρόλος στο «Eternals» της Μarvel.

H μεγάλη επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί

Είναι αλήθεια πως η Αντζελίνα Τζολί έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες κομψές και στιλάτες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Επιβλητικές και πάντα in fashion επιλογές είναι το κλειδί κάθε επιτυχημένης εικόνας της. Αυτή την φόρα όμως, η χολιγουντιανή ηθοποιός προκάλεσε εντύπωση όχι τόσο για την ενδυματολογική της επιλογή, η οποία σαφώς και ήταν άξια προσοχής, αλλά γιατί φρόντισε να κάνει ένα δυναμικό comeback συνοδευόμενη από τα πέντε της παιδιά.

H μεγάλη επιστροφή της Αντζελίνα Τζολί στο κόκκινο χαλί

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της Marvel «Eternals», η star περπάτησε στο κόκκινο χαλί παρέα με τα πέντε από τα έξι παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ. Το οικογενειακό αυτό στιγμιότυπο είχε επαναληφθεί αρκετά χρόνια πριν το διαζύγιο αφού μετά τον χωρισμό του ζευγαριού οι γνωστές οικογενειακές βόλτες σταμάτησαν ή αποτελούνταν πάντα από λιγότερα μέλη. Τα παιδιά των Μπραντζελίνα βρίσκονται στην εφηβεία με τον Μάντοξ να έχει κλείσει τα 20 ως μεγαλύτερος. Δεύτερη στην σειρά είναι η Ζαχάρα 16 ετών, η Σιλόν 15 και τα 13χρόνα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ. Από την βραδιά της πρεμιέρας έλειπε μόνο ο 17χρόνος Παξ.

Τα παιδιά των Μπραντζελίνα βρίσκονται στην εφηβεία με τον Μάντοξ να έχει κλείσει τα 20 ως μεγαλύτερος. Δεύτερη στην σειρά είναι η Ζαχάρα 16 ετών, η Σιλόν 15 και τα 13χρόνα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ. Από την βραδιά της πρεμιέρας έλειπε μόνο ο 17χρόνος Παξ.

Εκείνο που προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές της πολυμελούς οικογενείας ήταν το γεγονός πως οι κόρες της ηθοποιού είχαν επιλέξει ρούχα από την γκαρνταρόμπα της μητέρας τους για την εμφάνιση τους αυτή. Συγκεκριμένα, η Ζαχάρα φορούσε την ίδια δημιουργία Elie Saab Haute Couture με την μητέρα της, όταν εκείνη εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ στα Βραβεία Όσκαρ το 2014. Το λαμπερό φόρεμα με τις ασημί διαδοχικές χάντρες ταίριαζε απίστευτα και στις δύο. Και η Σιλό φάνηκε να αποδίδει φόρο τιμής σε ένα φόρεμα που είχε φορέσει η μητέρα της τον Ιούλιο σε μια εκδήλωση της UNESCO στην Γαλλία.

Όσο αναφορά την αμφίεση της Τζολί στην πρεμιέρα του Eternals, εκείνη επίλεξε ένα strapless μάξι φόρεμα σε γήινες – χάλκινες αποχρώσεις δια χειρός Balmain.

Την προσοχή των fashion experts προφανώς και τράβηξαν τα vintage κοσμήματα που φορούσε από την συλλογή των Tiffany & Co, με το ολόχρυσο αξεσουάρ χειλιών να κατέχει τα πρωτεία στα επερχόμενα trends. Αλήθεια εσείς θα το δοκιμάζετε; Γιατί εμείς το σκεφτόμαστε!

Κεντρική Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.