Πριν λίγες ημέρες η Kylie Minogue ανέβασε στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram το εξώφυλλο του νέου ημερολογίου που ετοιμάζει για το 2018. Οι αντιδράσεις του κοινού και των διαδικτυακών μέσων ενημερώσης ήταν ακαριαίες αφού πίσω από το καλλίγραμμο κορμί της Kylie διακρίνεται ξεκάθαρα ένας λυγισμένος τοίχος.

Αμέσως οι πάντες έκαναν λόγο για το πιο απαράδεκτο Photoshop στην ιστορία των απαράδεκτων Photoshop, απορώντας μάλιστα πως είναι δυνατόν κανένας από την ομάδα προώθησης της τραγουδίστριας να μην παρατήρησε αυτό το τεράστιο φάουλ.

Η εν λόγω φωτογραφία.

Πριν λίγες ώρες όμως, η Minogue επέστρεψε δριμύτερη στο Instagram βγάζοντας τη γλώσσα στους επικριτές της, απαντώντας με τον πιο απίστευτο τρόπο για όλο το κράξιμο που έχει φάει τις τελευταίες δύο μέρες.

Στη νέα ανάρτηση βλέπουμε την Kylie να στέκεται πάλι μπροστά από τον συγκεκριμένο τοίχο αλλά σε αρκετή απόσταση ώστε να φαίνεται καθαρά ότι ο τοίχος είναι στραβός αρχιτεκτονικά.

Μάλιστα από κάτω υπάρχει και η απίθανη λεζάντα «Θα πω στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου Chateau Marmont όπου έγινε η φωτογράφηση να ισιώσουν τους τοίχους».

 

TAGS