Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άλφεκ έχουν μία σχέση που έχει περάσει από 40 κύμματα. Ο έρωτας τους πολυφωτογραφημένος, ο χωρισμός τους πολύκροτος, το διαζύγιο τους ακόμα ασαφές με το ζευγάρι να έχει κάνει διάφορες προσπάθειες επανασύνδεσης, οι οποίες, όμως έπεσαν στο κενό. 

Όπως και να 'χει οι δυο τους διατηρούν στενές επαφές για χατίρι των παιδιών τους και περνούν πολύ χρόνο μαζί, σαν οικογένεια. Την ίδια στιγμή η αδυναμία της Τζένιφερ στις κόρες της, την 8 χρονων Σεραφίνα και την 11 χρονών Βάιολετ είναι διάσημη στο Χόλιγουντ και η ηθοποιός την αποδεικνύει για άλλη μία φορά.

Αυτές τις μέρες,λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού και την επιστροφή των κοριτσιών στα σχολεία, η Γκάρνερ τους αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της κι έτσι ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την ίδια και την ξανθούλα Βάιολετ σε μία βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Τα φλας άναψαν και από εκείνη την ώρα όλοι μιλούν για το εξαιρετικά ανεπτυγμένο κορίτσι δίπλα στη Γκάρνερ, πολύ πιο ψηλό από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της. Επίσης, απ' ότι φαίνεται η Βάιολετ είναι ένα ιδιαίτερα ανεξάρτητο παιδί και έχει μπει για τα καλά στην εφηβεία, αφού τραβιέται νευρικά όταν η μαμά της επιχειρεί να την φιλήσει μπροστά στον φωτογραφικό φακό.  

 

TAGS