Ποιος χρειάζεται αλήθεια τόσα πολλά για να είναι πραγματικά ευτυχισμένος; Η οικογένεια που επιχείρησε – και για μεγάλο διάστημα κατάφερε – να κάνει την συνεχή αυτοπροβολή, την εμμονή με τα social media και την αρρωστημένη πολυτέλεια καθεστώς, αλλά τελικά είδε την υπερπροσπάθεια της να γυρίζει μπούμεραγνγκ, δεν χορταίνει ποτέ χλιδή και glam.

H δεύτερη από το τέλος κόρη των διάσημων Kardashians, η Kendall, είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον πλανήτη αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη της δηλώνει ότι η ζωή της «δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζει προς τα έξω».

Παρόλα αυτά, τριγυρίζει ντυμένη στην τρίχα μέσα στο υπερπολυτελές πατρικό της, απαντώντας ταυτόχρονα σε 73 ερωτήσεις για λογαριασμό της αμερικανικής Vogue.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις όλα τα δωμάτια της έπαυλης, την μητέρα Kris Jenner να παριστάνει τον μαραγκό, και θα μάθεις ότι αυτό που θέλει περισσότερο η Kendall να προσέχουν οι άλλοι πάνω της είναι ο ποπός της και ότι το βασικό κρυφό της ταλέντο είναι το να «κάνει ήχους πουλιού με το στόμα της».

 

TAGS