Σίγουρα ο εγκλεισμός έχει τα αρνητικά αλλά η Κέιτ Μίντλετον, που εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται σε απομόνωση μαζί με τον Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο Νόρφολκ, έχει βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει αυτή την περίοδο στο έπακρο.

Μετά τις φήμες, οι οποίες έκαναν τον γύρο των βρετανικών ταμπλόιντ και σύμφωνα με τις οποίες η δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει κουραστεί στην καραντίνα και δεν αντέχει την φασαρία που κάνει καθημερινά ο Τζορτζ μέσα στο σπίτι, φαίνεται πως η Μίντλετον είχε μία καλή ιδέα για το πώς μπορεί να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά, αλλά και τον εαυτό της μαζί με τον Ουίλιαμ, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που κάνεις δεν ξέρει πόσο μπορεί να κρατήσει.

Έτσι, λοιπόν, έβγαλε τα παιδιά στον μεγάλο κήπο του σπιτιού και άρχισαν να κάνουν όλοι μαζί δραστηριότητες και να διοργανώνουν μίνι τουρνουά στα οποία, μάλιστα, υπάρχει και έπαθλο. Σύμφωνα με πηγή που βρίσκεται στο περιβάλλον του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ η Μίντλετον παίζει καθημερινά τέννις με την Σάρλοτ και τον Τζορτζ, οι οποίο είχαν ξεκινήσει ήδη μαθήματα και αγαπούν αυτό το άθλημα. Οπότε για όσο καιρό θα βρίσκονται σε συνθήκες απομόνωσης η Κέιτ έχει αναλάβει τον ρόλο της προπονήτριας. Όσο εκείνη παίζει τέννις με τον Τζορτζ και την Σάρλοτ, ο Ουίλιαμ έχει αναλάβει να απασχολεί τον μικρό Λουίς και έτσι οι δυο τους παίζουν ποδόσφαιρο στο γρασίδι, δίπλα στη υπόλοιπη οικογένεια.

Επίσης υπάρχουν αγώνες ταχύτητας και αντοχής και ο νικητής κερδίζει πάντα κάτι όπως ένα παγωμένο γλυκό ή μία κρέμα.

Δείτε το βίντεο με τα πλάνα από τον κήπο της Κέιτ και του Ουίλιαμ στο Νόρφολκ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS