Η Κέιτ Μίντλετον από τότε που γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μέχρι την ημέρα που ανέβηκε μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας κι από τότε μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει στυλ αμέτρητες φορές, αλλά ένα πράγμα δεν λέει με τίποτα να αλλάξει πάνω της. Τα μακριά, καστανά, εντελώς φυσικά μαλλιά της. 

Και η αλήθεια είναι ότι για μία γαλαζοαίματη το να αλλάξει λουκ στα μαλλιά της δεν είναι απλή ή συνηθισμένη υπόθεση, αφού το βασιλικό πρωτόκολλο επιβάλλει αρκετά αυστηρούς κανόνες για το πώς πρέπει να κινείται, να ντύνεται αλλά και να μοιάζει προς τα έξω μία πριγκίπισσα ή μία δούκισσα.

Οπότε καταλαβαίνει πολύ εύκολα κανείς ότι με το που είδε ο κόσμος στη Μεγάλη Βρετανία την Κέιτ Μίντλετον με διαφορετικό κούρεμα μία φρενίτιδα προκλήθηκε σε Twitter και λοιπά social media.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της για ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους, το οποίο άλλωστε θεωρείται και το πιο hot κούρεμα του φετινού καλοκαιριού,

Η Μίντλετον πραγματοποίησε την συγκεκριμένη εμφάνιση στην έναρξη του φεστιβάλ τέννις του Wimbledon, δίνοντας τροφή στους φακούς των φωτογράφων.

TAGS