Η προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ έχει γίνει αμέτρητες φορές πρωτοσέλιδα στα διεθνή περιοδικά με τον ηθοποιό να έχει στο ενεργητικό του έναν αρραβώνα και δύο γάμους με τρεις από τις πιο ελκυστικές γυναίκες του Χόλιγουντ. Την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Τζένιφερ Άνιστον και την Αντζελίνα Τζολί. 

Αρκετά χρόνια πριν, και συγκεκριμένα το 2006, η Daily Express είχε κάνει μία εύστοχη, ξεκαρδιστική παρατήρηση: πως ο Πιτ λατρεύει να αντιγράφει το στυλ και την εμφάνιση των γυναικών που είχε στο πλευρό του. Με τίτλο «Μπραντ: O άντρας που ήθελέ να μοιάσει στις κοπέλες του», η εφημερίδα διακωμωδούσε τότε την αδιαμφισβήτητη ομοιότητα του Πιτ με τις τρεις πιο διάσημες γυναίκες της ζωής του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το πετυχημένο εξώφυλλο επάνήλθε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες όταν η ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας Man Repeller, η φοβερή Leandra M. Cohen το είδε ποσταρισμένο στο προφίλ της Ελληνίδας στιλίστριας μόδας Georgia Tal και το έκανε repost. Και κάπως έτσι η εικόνα έφτασε και στην Γκουίνεθ Πάλτροου που πρέπει όχι μόνο να γέλασε πολύ με την ανάρτηση αλλά έκανε και το πιο πετυχημένο σχόλιο που θα μπορούσε να κάνει κανείς. 

«Ή θέλουμε εμείς να του μοιάσουμε, ας το παραδεχθούμε», έγραψε η Πάλτροου κάτω από το ποστ της Leandra M.Cohen με το σχόλιο της να γίνεται viral μέσα σε χρόνο μηδέν. Ποιος αντέγραψε ποιον κανείς ποτέ δεν θα μάθει, πάντως η Γκουίνεθ απέδειξε πως όταν δεν παθαίνει ολοκληρωτική εμμονή με τα φαγητά χωρίς γλουτένη και την γυμναστική έχει πολλή πλάκα.

TAGS