Στο κοσμικό νησί της Ίμπιζα κάνει αυτή την περίοδο διακοπές η Λότι Μος, αδελφή της Κέι Μος και ένα από τα πιο διάσημα αναρχόμενα μοντέλα παγκοσμίως. 

Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται στις Βαλεαρίδες νήσους με παρέα αλλά και με τον σύντροφο της, Άλεξ και όλοι μαζί διασκέδασαν σε πολύ γνωστό κλαμπ του νησιού. 

Όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν καλά μέχρι τη στιγμή που η Λότι και οι φίλοι της ήπιαν λίγο περισσότερο και άρχισαν να κάνουν υπερβολική φασαρία μέσα στο μαγαζί. Με τη μία όλα τα βλέμματα συγκεντρώθηκαν πάνω τους, ενώ ξαφνικά η Λότι άρχισε να τσακώνεται πολύ άσχημα με τον σύντροφο της με αποτέλεσμα να φύγει από το κλαμπ κι εκείνος να την ακολουθεί στους δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καυγάς συνεχίστηκε και κορυφώθηκε μπροστά σε ανυποψίαστους περιστατικούς ενώ το μοντέλο ούρλιαζε «Τελείωσε» μέσα στα στενά της Ίμπιζας.

Και σα να μην έφτανε όλο αυτό όταν τελικά το ζευγάρι επέστρεψε στο μαγαζί για να βρει την υπόλοιπη παρέα ο Άλεξ έχασε τις αισθήσεις του και οι υπεύθυνοι του κλαμπ χρειάστηκε να του δώσουν δύο μπουκάλια με νερό για να τον συνεφέρουν.

Μέσα σε όλο αυτό την δουλειά τους έκαναν και οι παπαράτσι οι οποίοι απέτυχαν να αποθανατήσουν κάποια στιγμή από τον καυγά αλλά κατάφεραν κάτι ίσως καλύτερο. Να συλλάβουν την Λότι να ουρεί παρέα με μία φίλη της στη μέση του δρόμου πάντα.

TAGS