Ο Jean Paul Gaultier, έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη του προς την Ελλάδα, την οποία φροντίζει να επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Αυτή τη φορά, ο σκοπός του ταξιδιού του ήταν η παρουσίαση της collection του στο Μουσείο Μπενάκη. Η επίδειξη η οποία έγινε την περασμένη Τρίτη, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Jean Paul Gaultier επέλεξε να απολαύσει την παράσταση Mamma Mia, στο θέατρο Ακροπόλ. Ο ίδιος, αφού παρακολούθησε τη  Δέσποινα Βανδή και τους υπόλοιπους καταξιωμένους ηθοποιούς, στο τέλος συνάντησε μερικούς από τους πρωταγωνιστές με τους οποίους και φωτογραφήθηκε.

Η Δέσποινα Βανδή ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις φωτογραφίες. Συγκεκριμένα η ερμηνεύτρια φορούσε μια μπλούζα με την επιγραφή «Το στυλ μου είναι καλύτερο από το δικό σου» και στη λεζάντα της μίας φωτογραφίας έγραψε: «Όχι Jean Paul! Αυτό που γράφει η μπλούζα μου δεν ισχύει για σένα!!! Εσύ είσαι μοναδικός και αξεπέραστος», αστειευόμενη.

 

 

TAGS