Με αφορμή το πρόσφατο σόου της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, αλλά και το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας σειράς με προϊόντα ομορφιάς, η οποία έχει την υπογραφή της, η Βικτόρια Μπέκαμ έδωσε μία συνέντευξη στην βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour και μίλησε για την σχέση της με τα παιδιά της, για την διατροφή που ακολουθεί, για το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή και για το γεγονός ότι παλαιότερα, μπροστά στους δημοσιογράφους, δεν έσκαγε ούτε χαμόγελο.

Το γεγονός ότι δεν χαμογελούσε σχεδόν ποτέ υπήρξε κάτι σαν το σήμα κατατεθέν της διάσημης σχεδιάστριας, η οποία είχε πάντα μία παγωμένη, απροσπέλαστη έκφραση όταν κοιτούσε τον φακό, αλλά πλέον παραδέχεται ότι αυτό είναι κάτι που θέλει να αλλάξει άμεσα.

Η ίδια εξήγησε πως ο βασικός λόγος που δεν χαμογελούσε δημόσια ήταν το γεγονός ότι δεν αισθανόταν απόλυτη σιγουριά με τον εαυτό της και δεν μπορούσε να αποδεχθεί αυτό που είναι, στα αλήθεια: «Στο παρελθόν, πιθανόν να κρυβόμουν πίσω από την πανοπλία μου. Για παράδειγμα, δεν χαμογελούσα ποτέ δημόσια, κάτι που τώρα γίνεται λιγότερο. Υπάρχει κάτι πραγματικά απελευθερωτικό στο να αποδεχθώ ποια είμαι στα 45 μου και να το κατέχω. Θέλω να διαδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθάνονται ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους να φροντίζουν ό, τι έχουν, να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους». Και αυτός είναι ο λόγος που πλέο έχει πάρει την απόφαση να χαμογελάει πολύ πιο συχνά. Κι αν φαίνονται λίγο περισσότερο οι ρυτίδες του γέλιου, η σχεδιάστρια δηλώνει ότι δεν τη νοιάζει καθόλου.

Η Βικτόρια Μπέκαμ, όμως, μίλησε και για bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία και πόσο πολύ έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει αυτή την κατάσταση στην κόρη της Χάρπερ, εξηγώντας της ότι πρέπει να είναι δεκτική και ευγενική με όλα τα παιδιά: «Είχα δεχθεί πολύ bullying στο σχολείο, διανοητικά και σωματικά, και μπορώ να μιλήσω με την κόρη μου την Χάρπερ για αυτό και πώς τα κορίτσια πρέπει να είναι ευγενικά με τα κορίτσια. Πραγματικά χρησιμοποιώ τις δικές μου εμπειρίες και τις μοιράζομαι μαζί της».

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

TAGS