Όλο το Χόλιγουντ βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες. Όπως κάθε χρόνο την ίδια ακριβώς εποχή οι πιο διάσημοι και πολυσυζητημένοι άνθρωποι στον πλανήτη περπατούν στην Κρουαζέτ για να τιμήσουν με την παρουσία τους τις χρυσές ταινίες που συμμετέχουν στο πιο βαρυσήμαντο φεστιβάλ κινηματογράφου του κόσμου.

Ανάμεσα τους και η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία μπορεί να μην έχει στο πλευρό της τον νέο σύντροφο της, τον Γάλλο καλλιτέχνη Νικολάς Λεφέμπρ, ωστόσο κατάφερε να κάνει για άλλη μία φορά τους πάντες να συζητούν για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα για τρίτη φορά με τον γοητευτικό αγαπημενό της. 

Ίσως βέβαια αυτό να μην ήταν και τόσο δύσκολο να γίνει αν σκεφτεί κανείς το πόσο πολύ αρέσει στον διεθνή Τύπο να ονειρεύεται γάμους και εγκυμοσύνες διάσημων γυναικών, σε κάθε περίπτωση η ίδια η σταρ έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Κι αυτό γιατί την στιγμή που στάθηκε μπροστά στους φακούς των φωτογράφων για την καθιερωμένη φωτογράφηση στην Κρουαζέτ σήκωσε όλο χάρη και νάζι το χέρι της προκειμένου να δείξει στους φωτογράφους ένα εντυπωσιακό, χρυσό δακτυλίδι που έμοιαζε με βέρα. Μπορεί να μην υπήρχε πολύτιμη πέτρα πάνω του και μπορεί το συγκεκριμένο κόσμημα να μην θύμιζε σε τίποτα μονόπετρο, ήταν ο τρόπος που ο Ιταλίδα ντίβα σήκωσε το χέρι της και χαμογέλασε που έκανε τους πάντες να κάνουν λόγο για κάποιο κρυμμένο, κωδικοποιημένο μήνυμα στην συμπεριφορά της, η οποία, εδώ που τα λέμε, ήταν γεμάτη χαμόγελα ευτυχίας. 

Δες την Μπελούτσι και το πολυσυζητημένο από χθες δακτυλίδι της στις φωτογραφίες που ακολουθούν. 

Την στιγμή που στάθηκε μπροστά στους φακούς των φωτογράφων για την καθιερωμένη φωτογράφηση στην Κρουαζέτ σήκωσε όλο χάρη και νάζι το χέρι της προκειμένου να δείξει στους φωτογράφους ένα εντυπωσιακό, χρυσό δακτυλίδι που έμοιαζε με βέρα

 

Η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία μπορεί να μην έχει στο πλευρό της τον νέο σύντροφο της, τον Γάλλο καλλιτέχνη Νικολάς Λεφέμπρ, ωστόσο κατάφερε να κάνει για άλλη μία φορά τους πάντες να συζητούν για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί σύντομα για τρίτη φορά με τον γοητευτικό αγαπημενό της. 

H Mπελούτσι και ο Λεφέμπρ μαζί στο πάρτι του οίκου Dior στις Κάννες.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

TAGS