Καλό το Instagram, εντυπωσιακό, χρήσιμο και για κάποιους μέσο βιοπορισμού. Ωστόσο έχει ένα αρνητικό χαρακτηριστικό: Μερικοί από τους πιο διάσημους και σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη εξακολουθούν να το σνομπάρουν. Και δεν αναφερόμαστε σε ηγέτες κρατών και γενικά πρόσωπα της πολιτικής – αυτούς έτσι κι αλλιώς θα τους βρει κανείς στο Twitter – αλλά για διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές, οι οποίοι αρνούνται κατηγορηματικά να εισέλθουν στον κυβερνοχώρο και να γίνουμε μέλη της μεγάλης αυτής κοινότητας.

Λίγες μέρες πριν ωστόσο είχαμε μία πολύ σημαντική είσοδο η οποία ομολογουμένως έλειπε αρκετά. Η Αντζελίνα Τζολί, αποφάσισε να επικοινωνήσει τις απόψεις και τις δράσεις μέσω – και – του Instagram, ανοίγοντας επιτέλους λογαριασμό. Οι πρώτες της αναρτήσεις – όπως ήταν αναμενόμενο – έχουν να κάνουν με το Αφγανιστάν αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικά.

Οι πρώτες της αναρτήσεις – όπως ήταν αναμενόμενο – έχουν να κάνουν με το Αφγανιστάν αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικά.

Μέχρι στιγμής φωτογραφία δική της δεν έχουμε δει, αλλά ανέβασε τις δύο της κόρες, τη Ζαχάρα και τη Σάιλο, να διαβάζουν τα αγαπημένα τους βιβλία. Μπορεί η μαμά να ασχολείται με τα social media, αλλά τα παιδιά έχουν μάτια μόνο για το διάβασμα.

Αφού είδαμε και την Αντζελίνα στο Instagram να περιμένουμε και τον Μπραντ; 

Κεντρική φωτογραφία: Splash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS