ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Grimes: Δημοπρατεί αξεσουάρ από εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για να στηρίξει οικογένειες Ουκρανών

Η μουσικός είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τους πληγέντες της ρωσική εισβολή με οποιονδήποτε τρόπο.

Grimes: Δημοπρατεί αξεσουάρ από εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί για να στηρίξει οικογένειες Ουκρανών

Όλο και πληθαίνουν οι διάσημες προσωπικότητες που επιθυμούν να στηρίξουν τους πληγέντες της Ουκρανίας, είτε ενισχύοντας τους οικονομικά, είτε παρέχοντας τους αγαθά πρώτης ανάγκης. Μεταξύ αυτών βρέθηκε και η Grimes, η οποία όπως εξήγησε σε ανάρτηση της στα social media, είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τους πολίτες της χώρας που βιώνει τόσα δεινά τους τελευταίους μήνες έπειτα από την στρατιωτική εισβολή του Ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, με οποιονδήποτε τρόπο. Η Καναδή μουσικός και μητέρα των παιδιών του Έλον Μασκ αποφάσισε να δημοπρατήσει αξεσουάρ από εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με σκοπό να στηρίξει οικονομικά οικογένειες που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διαφύγουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, η Grimes δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφείων από τα κοσμήματα και αξεσουάρ που κοσμούσαν το ιδιαίτερο outfits της στο Met Gala 2021. Πρόκειται για την μεταλλική μάσκα προσώπου, την οποία εμπνεύστηκε από την ταινία "Dune", καθώς και τα ασημένια σκουλαρίκια με κρυστάλλους και πέρλες σε σχήμα αυτιών ξωτικού. Στην λεζάντα των φωτογραφιών, η τραγουδίστρια πληροφόρησε τους εκατομμύρια followers της για την πρόθεση της να δώσει όλα τα έσοδα από την διαδικασία σε δύο συγκεκριμένους οργανισμούς, οι οποίοι παρέχουν στήριξη σε οικογένειες Ουρανών που παραμένουν στη χώρα και τα σύνορα με την Πολωνία.

Η αρχική τιμή για τα δύο ξεχωριστά κομμάτια εκτιμάται μεταξύ 2.700 έως 3.000 δολάρια, με τις προσφορές να μπορούν να κατατεθούν έως τα τέλη Μαΐου. Η Grimes, ως γνήσια λάτρης των πρωτοτύπων και πρωτοποριακών ενδυματολογικών επιλογών σίγουρα θα είναι σε θέση να προσφέρει στους θαυμαστές της μερικά ακόμα αντίστοιχα αξεσουάρ από την προσωπική συλλογή της.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".