ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Γνωστός κωμικός ηθοποιός με χτύπησε και προσπάθησε να με βιάσει. Λιποθύμησα»

Νέα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από πρώην ηθοποιό που πλέον δε βρίσκεται στον χώρο του θεάματος.

«Γνωστός κωμικός ηθοποιός με χτύπησε και προσπάθησε να με βιάσει. Λιποθύμησα»

Mία νέα, σκληρή καταγγελία από πρώην ηθοποιό που πλέον έχει εγκαταλείψει εντελώς τον χώρο της τέχνης έφερε στο φως η ΕΡΤ με εκτενές ρεπορτάζ.

Το περιστατικό συνέβη πριν από 31 χρόνια όταν σύμφωνα με την πρώην ηθοποιό πολύ γνωστός συνάδελφος της, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από κωμικούς ρόλους, επιχείρησε να τη βιάσει μέσα στο σπίτι του.

Όπως είπε η ίδια στην ΕΡΤ, τότε είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργείο μαστού και ήταν 25 ετών. Εκείνη την εποχή διατηρούσε φιλική σχέση με το άτομο που προσπάθησε να τη βιάσει και έτσι πήγε πρόθυμα στο σπίτι του με σκοπό να μιλήσουν για μία νέα ταινία.

Tότε, ο γνωστός κωμικός ωστόσο, κάποια στιγμή της επιτέθηκε και δεν της άφησε, παρά μόνο όταν εκείνη λιποθύμησε, καθώς με το χέρι του τη χτύπησε σε πρόσφατη τομή που είχε από επέμβαση στον μαστό.

Τι δηλώνει η ίδια:

«Μου έφτιαξε καφέ, είχα πιει δυο-τρεις γουλιές και με βούτηξε και με φίλησε. (…) Ξαφνικά είδα έναν άλλο άνθρωπο. Δεν ήταν πια ο φίλος που τα λέγαμε, το αγόρι της φίλης μου, είδα κάποιον άλλο. Σαν να είχε σαλτάρει εκείνη τη στιγμή. (…) Στην πάλη μας με έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό και με έσφιγγε. Τα χέρια του ήταν σαν ζωγραφιά στον λαιμό μου για πάρα πολλές μέρες. Να μου δηλώνουν αυτό που πήγε να γίνει. (…) Ήμουν πάρα πολύ τυχερή όμως με τη χάρη του Θεού γιατί επάνω στην πάλη με χτύπησε με τον αγκώνα του επάνω στη τομή και εγώ λιποθύμησα και αυτός τρόμαξε, τρομοκρατήθηκε. Συνειδητοποίησε προφανώς ότι είμαι ''εκτός'' και έφερε νερό. Μου έβρεξε το μέτωπο και έφερε νερό να πιω. Δεν ξέρω πώς σηκώθηκα και έφυγα. Δεν ξέρω πώς μπήκα στο ταξί. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ο δικός μου άνθρωπος με βρήκε στις σκάλες λιπόθυμη».

Όταν οι συγγενείς της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι αστυνομικοί έφεραν στο τμήμα και τον ηθοποιό.

«Αυτός έκλαιγε στα πόδια μου. Ο πατέρας μου πήγε να τον πιάσει να τον σκοτώσει. (…) Έκλαιγε στα πόδια μου και του είπα ότι δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή μου αλλά αυτός που θα τον τιμωρήσει είναι ο θεός. Μετάνιωσα πάρα πολλές φορές από εκείνη τη στιγμή που δεν το προχώρησα» ανέφερε η ίδια.

«Με όλη μου την ψυχή αν χρειαστεί, θα στηρίξω και άλλες καταγγελίες γυναικών αν προχωρήσουν σε δίκη γιατί πίστευα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν, αλλά τελικά δεν αλλάζουν και μετάνιωσα για την τότε απόφασή μου, που δεν μίλησα. Πρέπει να καταλάβουν κάποια καθάρματα ότι το όχι οποιασδήποτε γυναίκας είναι ΌΧΙ» τόνισε η ίδια.

Λίγο καιρό μετά το περιστατικό αποφάσισε να εγκαταλείψει τον χώρο της τέχνης. Όπως αναφέρει η ίδια κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, στο οποίο θα κατατεθεί και ο φάκελος τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.