Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός ο οποίος δε δίστασε να μιλήσει για τη σχέση με τον πατέρα του παρότι δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους» εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο Σημείο συνάντησης, της ΕΡΤ, ενώ καθόταν απέναντι από τη συνάδελφό του Ταμίλα Κουλίεβα.

«Μετά από καιρό βρήκαν άλλους συντρόφους. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό και νομίζω ότι συγκλονίστηκε. Νομίζω ότι συγκινήθηκε πάρα πολύ που ο γόνος του, το γονίδιο του» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Βαλτινός, μιλώντας για μια εμπειρία που τον στιγμάτισε.

«Συγκινήθηκα και γω αλλά ίσως με έναν εντελώς διαφορετικό και αντίθετο τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δυο άνθρωποι σημαίνει ότι έκαναν κάτι λάθος οι ίδιοι ή η ζωή. Χωρίζουν και καμιά φορά είναι πολύ πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους. Την ψυχολογία τους, τον χαρακτήρα τους. Έτσι λοιπόν αυτό το κατάλαβα κάποια στιγμή και με βοήθησε το θέατρο. Γενικά με μόρφωσε το θέατρο και με διαμόρφωσε γύρω από θέματα ψυχής, συμπεριφοράς και είμαι ευγνώμων. Δηλαδή εγώ με το θέατρο έγινα άνθρωπος και ίσως για αυτό και να οδηγήθηκα προς αυτή την πηγή» είπε μπροστά στις κάμερες, εμφανώς συγκινημένος.

«Κατάλαβα ότι εκεί ήταν το νερό για μένα. Συγκινήθηκα και εγώ γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να πείσω εκείνους που ήθελα περισσότερο, τους γονείς που με μεγάλωσαν. Και το αγόρι εκείνο που θέλει να πείσει είναι περισσότερο ο πατέρας, άσχετα αν δεν τον έχει συναντήσει ποτέ όπως εγώ. Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 χρονών. Τότε ήρθε κάποια στιγμή από την Αμερική και συναντηθήκαμε» δήλωσε.

«Δεν ήταν τόσο ξένος. Το DNA υπάρχει. Στο βλέμμα, στον ήχο, στην επιδερμίδα, παντού» κατέληξε φορτισμένος ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

 

Δείτε τη στιγμή στο παρακάτω βίντεο: 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS