Ο γοητευτικός γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, Γιώργος Παπαγεωργίου, πρωταγωνιστής στο «Σχεδόν ενήλικες» της Μυρτώς Κοντοβά, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για την επαγγελματική διαδρομή του, τη σχέση με τη μητέρα του αλλά και με τη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη, από τις «Άγριες Μέλισσες».

«Έχω πολλές μνήμες από παρασκήνια θεάτρου και καμαρίνια» αποκαλύπτει, αν και είχε την «περιέργεια» και πήγαινε θέατρο κυρίως από 10-12 ετών, παρά την καριέρα της μητέρας του. Έμελλε αργότερα μάλιστα να σκηνοθετήσει τη Φιλαρέτη Κομνηνού σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση, τον «Αρίστο», που προβλήθηκε και οnline. «Στην αρχή πίστευα ότι θα έχουμε πολλά προβλήματα στη συνεργασία με τη μητέρα μου. Γιατί όταν η προσωπική σχέση μπαίνει σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχει ένας φόβος για το πώς θα υπάρξει ισορροπία και χρυσή τομή».

Έμελλε αργότερα μάλιστα να σκηνοθετήσει τη Φιλαρέτη Κομνηνού σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παράσταση, τον «Αρίστο», που προβλήθηκε και οnline.

Σε αντίθεση με το ρόλο της, πάντως, η Φιλαρέτη Κομνηνού δεν υπήρξε καθόλου αυταρχική μητέρα, όπως διευκρινίζει ο Παπαγεωργίου, «ήταν πάρα πολύ γλυκιά και πολύ φίλη».

Αναπόφευκτα η συνέντευξη δεν μπορεί παρά να μη θίξει και την πολυσυζητημένη σχέση του ηθοποιού και σκηνοθέτη με τη Δανάη Μιχαλάκη. «Είχα το φόβο της δέσμευσης, πάρα πολύ και πολλές αποτυχίες» λέει αναφερόμενος στο παρελθόν. «Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα».

Με τη Δανάη, ωστόσο, τα πράγματα είναι διαφορετικά: «Έχουμε συζητήσει τον γάμο, το σκεφτόμαστε πολύ, τώρα το πότε και πώς και τι δεν ξέρω. Εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Δούλευε σερβιτόρα και ξαφνικά στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το κάστινγκ για τις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ήρθαν όλα τα άλλα. Αυτό που έχει συμβεί είναι σαν μια παραμυθένια ιστορία, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς και της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS