Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Νταλάρα έχουν διανύσει πολλά χρόνια μαζί, δημιουργώντας μία ευτυχισμένη οικογένεια με την κόρη τους Γεωργιάνα. Την χρόνια 1982, το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να επισημοποιήσει την σχέση του με τα ιερά δεσμά του γάμου. 39 χρόνια αργότερα οι δυο τους γιόρτασαν την επέτειό αυτής της ιδιαίτερης στιγμής τους. Ένας αγαπημένος φίλος τους θέλησε να τους ευχηθεί με το δικό του τρόπο, ξυπνώντας αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου τους.

Ένας αγαπημένος φίλος τους θέλησε να τους ευχηθεί με το δικό του τρόπο, ξυπνώντας αναμνήσεις από την ημέρα του γάμου τους.

Ειδικότερα, μέσα από μία δημοσίευση στο facebook, μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους μέσα από την εκκλησία την στιγμή που ο ιερέας τους δίνει την ευλογία του. Η Άννα φορά το νυφικό της και έχει στολίσει τα μαλλιά της με ένα στεφάνι. Η ρετρό αισθητική της φωτογραφίας μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή πιο τρυφερή, ενώ μπορεί να διακρίνει κανείς πως η Άννα κοιτά προς το μέρος του αγαπημένου της με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Στη λεζάντα της ανάρτησης υπάρχουν μόνο οι καλύτερες ευχές προς τον Γιώργο και την Άννα Νταλάρα.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

TAGS