Μία μεγάλη συμφωνία με τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix υπέγραψαν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που εδώ και λίγο καιρό έχουν εγκατασταθεί στο Λος Άντζελες με σκοπό να δημιουργήσουν μία νέα ζωή για τους ίδιους και τον μικρό γιο τους, Άρτσι. 

Μπορεί τα μεγάλα, επαγγελματικά τους σχέδια να πάγωσαν για ένα διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού (κάτι που λέγεται πως υπήρξε ιδιαίτερα ψυχοφθόρο για τον Χάρι), αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνουν το επόμενο βήμα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες πως ο γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα μαζί με τη σύζυγό του σκοπεύουν να κάνουν στροφή στον τομέα της παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών και τώρα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. 

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, εκπρόσωπος το ζευγαριού ανακοίνωσε ήδη πως ο Χάρι και η Μέγκαν μόλις υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με το Netflix για την παραγωγή  ντοκιμαντέρ, ταινιών μεγάλου μήκους, τηλεοπτικών σειρών και παιδικών εκπομπών. 

«Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων», ανέφεραν οι Μέγκαν και Χάρι σε μια δήλωση.  

«Μέσα από τη δουλειά μας σε διαφορετικές κοινότητες και περιβάλλοντά, θα επιχειρήσουμε να ρίξουμε φως στις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία περιεχομένου που ενημερώνει αλλά και δίνει ελπίδα».  

Το ζευγάρι έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. 

Η Μέγκαν και ο Χάρι δήλωσαν μεταξύ άλλων πως η «άνευ προηγουμένου προσέγγιση χρηστών του Netflix θα μας βοηθήσει να μοιραζόμαστε περιεχόμενο με επιρροή που ξεκλειδώνει τη δράση».  

Ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου του Netflix Τεντ Σαράντος από την πλευρά του επισήμανε πως «Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με την αυθεντικότητα, την αισιοδοξία και τις ηγετικές τους ικανότητες. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επέλεξαν το Netflix ως το δημιουργικό τους σπίτι - και είμαστε ενθουσιασμένοι που λένε ιστορίες, οι οποίες μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της κατανόησης για το κοινό σε όλον τον κόσμο».  

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS