ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο πορτοκαλί

Τι αποκαλύπτει ο μακιγιέρ Jason Kelly, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο.

Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ είναι τόσο πορτοκαλί

Και τι δεν έχουμε διαβάσει από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Από την καταγωγή του μέχρι τις γυναίκες της ζωής του, έχουν ήδη κυκλοφορήσει σχόλια επί σχολίων. Υπάρχει όμως και ένα ερώτημα που όλοι έχουν στα χείλη τους, αλλά κανείς δεν έχει απάντηση μέχρι τώρα.

Γιατί το δέρμα του Ντόναλντ Τραμπ μοιάζει να είναι τόσο πορτοκαλί;

Στην πραγματικότητα, ο Τραμπ είχε πάντα μια τέτοια πορτοκαλί απόχρωση, αν και είναι πιθανόν απλά να την προσέξαμε όλοι περισσότερο τώρα, με δεδομένο ότι η εικόνα του είναι παντού.

Αν και κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την αιτία αυτής της πορτοκαλί απόχρωσης στο δέρμα του Τραμπ, πολλοί καλλιτέχνες μακιγιάζ και εμπειρογνώμονες μαυρίσματος έχουν μια αρκετά καλή εικασία: πρόκειται για κακή τεχνική τεχνητού μαυρίσματος.

“Ξέρω ακριβώς τι κάνει στον εαυτό του, το κρεβάτι σολάριουμ που χρησιμοποιεί, το σπρέι μαυρίσματος που προτιμάει και επειδή φοράει φυσικά γυαλιά όταν μπαίνει στο σολάριουμ μπορείτε να δείτε την υπερ-μελάγχρωση γύρω από τα μάτια του”, λέει χαρακτηριστικά ο Jason Kelly, μακιγιέρ, ο οποίος είχε προσληφθεί προσωρινά για να εργαστεί στην φετινή Εθνική Συνέλευση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, τον Ιούλιο.

Το αν το λάθος έγκειται στην χρήση του κρεβατιού μαυρίσματος (σολάριουμ), ή στην εφαρμογή του σπρέι μαυρίσματος, είναι πιο δύσκολο να το μάθουμε, καθώς και τα δύο απαιτούν την προστασία των ματιών και αφήνουν τις γραμμές που έχει γύρω από τα μάτια του. Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν, ωστόσο, ότι πρόκειται για κάποιο είδος κακής τεχνικής αυτο-μαυρίσματος, που ο Τραμπ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά.

“Θα πρέπει να είναι πολύ εξειδικευμένος κάποιος, όταν βάζει μακιγιάζ σε ένα δέρμα που έχει υποστεί αυτο-μαύρισμα. Και αν το κάνες λάθος, φαίνεται πραγματικά πολύ λάθος, ειδικά σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας”, είπε τον περασμένο Μάρτιο ο Dante Fitzpatrick, διευθυντής της επιχείρησης Beach Bum Tanning, με εξειδίκευση στα σχέδια με αερογράφους, στην NY Daily News.

Ο Fitzpatrick πρόσθεσε ότι ο Τραμπ είναι πιθανό να μην χρησιμοποιεί το σωστό χρώμα για το δέρμα του, και ταυτόχρονα να βάζει και το μακιγιάζ επάνω του με λάθος τρόπο. “Τα φώτα μιας τηλεοπτικής κάμερας αλλάζουν το φυσικό χρώμα του δέρματος στην εικόνα και αυτό επιδεινώνει το πρόβλημα”, πρόσθεσε στην Daily News η Kimberly Kinch, καλλιτέχνης μακιγιάζ στη Νέα Υόρκη.

Εάν κάνετε τεχνητό μαύρισμα, υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να αποφύγετε την πορτοκαλί απόχρωση στο τελικό αποτέλεσμα. Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο φυσικό χρώμα του δέρματός σας, θυμηθείτε να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας για να “θαμπώσετε” το πορτοκαλί χρώμα και πάντα να πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία να σας το κάνει.

Ή, απλά, σταματήστε την εφαρμογή τεχνητού μαυρίσματος εντελώς και δείξτε στους άλλους τον αληθινό εαυτό σας!

Read Next

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.