Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε πάντα μια ιδιαίτερη και κατά άλλους ανατριχιαστική σχέση με την κόρη του Ιβάνκα.
Μια φωτογραφία, που είχε τραβηχτεί το 1996, αλλά η οποία κάνει πρόσφατα το γύρο του διαδικτύου, δείχνει την κόρη του να κάθεται στην αγκαλιά του.

Στην κάτω δεξιά γωνία, δύο αγάλματα παπαγάλων βγάζουν νερό από τα ράμφη τους (ωστόσο εδώ είναι και το στοιχείο της εικόνας που την έκανε viral. Τα δύο αγάλματα φαίνεται ότι κάνουν σεξ).


Η σύνθεση από μόνη της δεν θα ήταν τόσο περίεργη αν η 15χρονη Ιβάνκα, δεν φορούσε ένα καυτό μίνι και δεν άγγιζε απαλά το πρόσωπο του Τραμπ.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Mar-a-Lago, το ακίνητο των Τραμπ το 1996. Εννέα χρόνια αργότερα, ο wannabe πρόεδρος ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη πως θα αισθανόταν αν η κόρη του εμφανιζόταν στο Playboy. Ο Τραμπ είπε:
«Θα ήταν απογοητευτικό, αλλά εξαρτάται από το τι άλλο θα υπήρχε μέσα στο περιοδικό. Δεν νομίζω ότι η Ιβάνκα θα το έκανε αν και έχει πολύ ωραίο σώμα. Έχω πει ότι αν η Ιβάνκα δεν ήταν η κόρη μου, θα ήθελα να βγαίναμε ραντεβού».


Φέτος, ο Τραμπ είπε στο περιοδικό Rolling Stone, «Ναι, η Ιβάνκα είναι πανέμορφη. Αν δεν ήμουν παντρεμένος, και ξέρετε, ο πατέρας της ...».

 

TAGS