Ήταν λέει το όνειρο της ζωής της. Παρά τις μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας η Μπέλα Χαντίντ ήθελε σαν τρελή να γίνει το πρόσωπο μίας, μόνο μίας, εταιρίας κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Nike. 

Η Μπέλα είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι είναι τρομερά ενθουσιασμένη με τη συγκεκριμένη δουλειά και και ότι αν κάποιος της έλεγε σε μικρότερη ηλικία πως μία μέρα θα ήταν το αποκλειστικό πρόσωπο της διάσημης εταιρίας αθλητικών ειδών δεν θα το πίστευε με τίποτα.

Μάλλον σε αυτό το πλαίσιο χαράς και υπερδιέγερσης το διάσημο μοντέλο πήγε σε μία μπουτίκ της Nike για να γυρίσει ένα προωθητικό βίντεο για λογαριασμού της street style ιστοσελίδας Complex. Και εκεί μέσα στο μαγαζί πήρε φόρα και δεν μπορούσε να την κοντρολάρει ούτε ο παρουσιαστής που βρισκόταν εκεί για να συντονίσει την παρουσίαση. 

Η Μπέλα ίσως λίγο από κάκη κρίση αναφορικά με το τι θεωρεί η ίδια κουλ και τι σημαίνει κουλ στην πραγματικότητα, αλλά ίσως και λίγο λόγω αμηχανίας, έκανε ασταμάτητα στην κάμερα άγαρμπες κινήσεις, ενός άγουρου αγοριού στην εφηβεία του. Μετά από λίγη ώρα και ενώ η συζήτηση είχε πάει πλέον σε συγκεκριμένα ζευγάρια παπούτσια η Μπέλα τα έδωσε όλα επαναλαμβάνοντας διαρκώς τη λέξη "dope" που στα ελληνικά σημαίνει κάτι σαν «φτιάξιμο» ή «ντοπάρισμα», ενώ προσπάθησε να εξηγήσει ότι αν ένα αγόρι πήγαινε επίσκεψη στο σπίτι της με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι AirMax θα είχε περισσότερες πιθανότητες να κοιμηθεί μαζί της. 

Δες όλο το βίντεο από το Complex.

Aπό εκείνη την ώρα και μετά το Twitter πήρε φωτιά και το ίντερνετ κλαίει από τα γέλια. Όσοι δεν χωνεύουν και τόσο πολύ το μοντέλο έψαχναν ευκαιρία για να σπάσουν πλάκα με τις χοντροκομμένες και λίγο νευρικές κινήσεις της αλλά και με το λεξιλόγιο της που μόνο θηλυκή παρουσία δεν θύμιζε.

Μέχρι και hashtag έφτιαξαν και έγινε ο κακός χαμός. 

 

 

 

Η Μπέλα πάντως δεν πτοήθηκε καθόολου. Είχε και γενέθλια μάλιστα χθες τα οποία γιόρτασε με την οικογένεια της και βγαίνοντας από γνωστό μαγαζί του Λος Άντζελες κράτησε από το χέρι την αδελφή της Τζίτζι με την οποία έτσι κι αλλιώς πηγαίνουν παντού πακέτο.

TAGS