Δεν είναι λίγες οι φορές που αναρωτηθήκαμε γιατί η βασίλισσα της pop δεν έκανε ακόμα ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη, παρουσιάζοντας στους εκατομμύρια θαυμαστές της την θρυλική της πορεία στη βιομηχανία της μουσικής. Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, η απάντηση ήρθε από την ίδια την Μαντόνα, η οποία αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν έχει γυρίσει ακόμα την βιογραφική της ταινία, είναι γιατί τα σενάρια ήταν πάντα γραμμένα και σκηνοθετημένα από άνδρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον «The Tonight Show» και ανέφερε χαρακτηριστικά πως έχει αναλάβει μόνη την αυτοβιογραφική της ταινία καθώς όλες οι προηγούμενες απόπειρες προέρχονταν από άνδρες, οι οποίοι δεν καταλάβαιναν καθόλου την ζωή της. «Πολλοί προσπάθησαν να γράψουν ταινίες για εμένα, αλλά είναι μόνο άνδρες», τόνισε η τραγουδίστρια, περιγράφοντας στην συνέχεια ένα σενάριο που έφτασε στα χέρια της και το οποίο δεν ήταν μόνο «απαίσιο» και «επιφανειακό» αλλά προέρχονταν από σκηνοθέτη «πραγματικά μισογύνη». «Η Universal μου έστειλε ένα σενάριο, το διάβασα και ήταν ό,τι χειρότερο, επιφανειακό, απαίσιο έχω διαβάσει ποτέ. Και μετά έμαθα ότι αυτός – δε θα πω καν το όνομά του, αλλά είναι πραγματικά μισογύνης – θα ήταν ο σκηνοθέτης και σκέφτηκα “γιατί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ταινία για τη ζωή μου;”» εξήγησε.

Ο άνδρας που το γράφει δεν έχει καμία κατανόηση για τις γυναίκες, καμία εκτίμηση για τις γυναίκες, κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το εν λόγω σενάριο δεν περιείχε καμία αλήθεια για την ζωή της καλλιτέχνιδας, ούτε επίσης «σεβασμό για τις γυναίκες», δύο γεγονότα που την ενόχλησαν πολύ, σε σημείο να διαμαρτυρηθεί στους αρμόδιους. «Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό στο σενάριο. Ο άνδρας που το γράφει δεν έχει καμία κατανόηση για τις γυναίκες, καμία εκτίμηση για τις γυναίκες, κανέναν σεβασμό για τις γυναίκες. Αυτό έχει συμβεί δύο φορές και έπρεπε να πάρω τηλέφωνα, να ενημερώσω διευθυντές στούντιο, να καλέσω τους μάνατζερ μου, να τους απειλήσω και να πω ότι θα κάτσω έξω από το κτίριο και θα διαμαρτυρηθώ και θα κάνω τη ζωή τους μαρτύριο, αν το προχωρήσουν… Και πάλι δε με πήραν στα σοβαρά», δήλωσε η Μαντόνα.

Κεντρική Φωτογραφία: splashnews ideal images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS