Με μία άβολη στιγμή ξεκίνησε η τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε την δυσφορία της για μία ερώτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

Η παρουσιάστρια μιλούσε για το φινάλε, όταν η Ελιάνα την ρώτησε πώς νιώθει για την φετινή σεζόν.

«Κοίταξε να δεις… Συνεντεύξεις δεν δίνω! Τα έχουμε ξαναπεί αυτά, τα ξαναλέω άλλη μία τελευταία. Ερωτήσεις στη Μενεγάκη δεν γίνονται. Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα!», είπε η Ελένη, με την συνεργάτιδά της να «παγώνει».

Και κατέληξε: «ό,τι θέλω να πω, θα το πω, όπως θα πεις κι εσύ αυτό που θέλεις. Όχι συνεντεύξεις σε εμένα ρε παιδιά!», ρωτώντας την Ελιάνα «εσύ πώς νιώθεις που εισέβαλες στα μέση της σεζόν, εγκυμονούσα;».

Να πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια του Alpha έχει ενοχληθεί δημόσια με τη συνεργάτιδα της αφού λίγες ημέρες πριν είχε υπάρξει και πάλι ένταση στο πλατό με τη Μενεγάκη να λέει στην Ελιάνα Χρυσικοπούλου να σταματήσει να μιλάει γιατί την φοβόταν για το τι μπορεί να πει on air.

Από την άλλη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν έχει υπάρξει και τέρας ευγένειας απέναντι στην Μενεγάκη αφού πριν λίγο καιρό χωρίς κανένα τακτ της πέταξε άκομψο υπονοούμενο σχετικά με το γεγονός ότι ξαναέγινε μητέρα σε μεγάλη ηλικία.

 

TAGS